Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szóljak a legjobb barátomnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóljak a legjobb barátomnak, hogy a barátnőjével hosszú távon nem illenek össze?

Figyelt kérdés
Úgy vagyok vele ha nem kérdezik a véleményem, akkor én nem is beszélek róla, de tartok attól, hogy majd 10 év múlva ha már a barátom is belátja, akkor egy kissé én is hibás leszek hogy nem szóltam.

2018. máj. 27. 16:41
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Mindketten férfiak vagyunk(ha ez releváns lenne)
2018. máj. 27. 16:43
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

ne szólj bele, mert nem vagy te orákulum, hogy megmond ki vagy mi illik hosszú távon össze. Majd ők azt tudják nélküled is.

Amúgy semmi nem tart örökké, de nem lehet így élni, hogy akkor azt a 10 évet inkább ne éljék le boldogan, mert egyszer vége lesz.

2018. máj. 27. 16:53
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Mondd el neki őszintén, de nem bántó hangnemben, hogy ez a véleményed, de semmivel ne akadályozd a kapcsolatukat. Ennyit tehetsz
2018. máj. 27. 16:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Jol teszed. Senki nem kivancsi keretlen velemenyre. Azonkivul mibol gondolod, hogy nem illenek ossz Ezt o tudja, nem te.

10 ev alatt barmelyik kapcsolat tonkremehet. Ha addig kibirjak, akkor mar eleve osszeillenek.

2018. máj. 27. 17:20
 5/13 anonim ***** válasza:
inkább foglald le magad, olvass, keress te is egy barátnőt
2018. máj. 27. 17:22
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd. Ha én vagy a párom a barátainkra hallgatunk volna, akkpr már nem lennénk együtt, pedig pont jó így már 4 éve.
2018. máj. 27. 17:24
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha ő kéri a véleményed, akkor mondd el, de ameddig nem tesz így, tartsd meg magadnak. Ez csak a te szemszöged, nincs jogod szétszedni két embert, mert szerinted nem illenek össze.
2018. máj. 27. 17:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy nem illenek össze? Egyébként ha valóban így van, akkor maguktól is szétmennek, nem kell rásegíteni sem.
2018. máj. 27. 17:54
 9/13 anonim ***** válasza:
91%
Évekig mondogattam a legjobb barátnőmnek, hogy ez így nem fsza, 7 év után látta be, hogy igazam van és így 4 évvel a szakítás után is veri a fejét a falba 😅
2018. máj. 27. 20:43
 10/13 anonim ***** válasza:
45%

Miért kéne MÁS életébe egyáltalán beleszólni?

Ha ŐK boldogok, akkor pláne nincs jogod kavarni a szart.

Szerintem te egy ostoba, féltékny majom vagy, akinek csaja nulla, és azt akarja, hogy a barátjának se legyen.

Az ilyen embereket én olyan messziről kerülöm, amennyire csak tudom, mert olyan marha fontosnak érzik magukat, hogy azt hiszik, bárki is kíváncsi a kéretlen tanácsaikra meg okoskodásukra.

2018. máj. 28. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!