Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóljak a legjobb barátomnak, hogy a barátnőjével hosszú távon nem illenek össze?
ne szólj bele, mert nem vagy te orákulum, hogy megmond ki vagy mi illik hosszú távon össze. Majd ők azt tudják nélküled is.
Amúgy semmi nem tart örökké, de nem lehet így élni, hogy akkor azt a 10 évet inkább ne éljék le boldogan, mert egyszer vége lesz.
Jol teszed. Senki nem kivancsi keretlen velemenyre. Azonkivul mibol gondolod, hogy nem illenek ossz Ezt o tudja, nem te.
10 ev alatt barmelyik kapcsolat tonkremehet. Ha addig kibirjak, akkor mar eleve osszeillenek.
Miért kéne MÁS életébe egyáltalán beleszólni?
Ha ŐK boldogok, akkor pláne nincs jogod kavarni a szart.
Szerintem te egy ostoba, féltékny majom vagy, akinek csaja nulla, és azt akarja, hogy a barátjának se legyen.
Az ilyen embereket én olyan messziről kerülöm, amennyire csak tudom, mert olyan marha fontosnak érzik magukat, hogy azt hiszik, bárki is kíváncsi a kéretlen tanácsaikra meg okoskodásukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!