Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek jó ez a házimunka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ez a házimunka megosztás?

Figyelt kérdés

Tudom hogy az számít, hogy nekünk jó legyen, de kíváncsi vagyok "külsős" véleményekre is :)

Szóval először is ott kezdem, hogy párommal egy mukahelyen dolgozunk,de más területen. Így szinte mindig együtt jövünk-megyünk haza. Kb heti egyszer van hogy ő előbb elmegy 1-2 órával,és kb heti 2-szer, hogy 1-2 órával később jön haza. Szóval ő kicsit többet dolgozik, de a fizuja is kétszer annyi mint nekem.

Egy két szobás panelban lakunk. Van 1 kutyánk és 2 teknősünk. Igazából ők az enyémek, mert előbb megvoltak mint párom :)

Na és akkor a munkamegosztás:

- hétköznaponként mindig ő vàsárol munka után, hétvégente együtt

- mindig ő főz, én max 2 hetente egyszer sütit sütök, szóval ő uralja a konyhát

- 10-ből 8-szor ő mosogat,ő takarìt a konyhában

- az állatokat én látom el: én takarítom, etetem a teknősöket, etetem és sétáltatom a kutyát napi 3-szor (ő max heti 1-szer este, ha bealudtam és nem mentem le vele)

- én takarítom a a wc-t, fürdőszobát

- én takarítok a hálóban, ő max heti egyszer felsöpör

- én indítom be a mosást, én terigetek

Szerintetek jó ez így?? Nincs egyikünk irànyába sem nagyon eltolódva a tennivaló?

Esetleg elmondanátok hogy nálatok hogy van a beosztás? :)

2018. szept. 10. 14:41
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
0%
30. Te talàn nem érted, neked nem kell. Màs attól még igényelheti. Az én férjemnek pl 10 óra folyamatos talpalàs utàn ( munka) jól esik a meleg tartalmas vacsi, és kell is neki az energia. Mikor kevesebbet evett , nagyon lefogyott, csontos beesett lett az arca , úgyhogy hamar àtàlltunk. Napi 2 adag főtt étel kell neki. Annak aki pl egy irodàban mereszti a hàtsót nyilvàn nem kell annyi kaja.
2018. szept. 11. 11:01
 32/36 anonim ***** válasza:
De a "föttétel" nem lesz egészséges, csak mert meleg. A talpon állónak is hízni fog a valaga a zsírtól.
2018. szept. 11. 11:21
 33/36 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek meg a párjának gondolom megfelel, ha így csinálják, pláne hogy ÍRTA, HOGY A PÁRJA SZERET FŐZNI.

Az én párom is napi 9-10 órát van talpon melóban, neki is herótja van a főtt vacsorától, eléggé melléfogtál az irodás beszólásoddal.

2018. szept. 11. 12:45
 34/36 anonim ***** válasza:
0%
Nem melléfogàs volt, hanem 1 példa arra, hogy valaki milyen esetben igényelHET több ételt. Amúgy még csak nem is àcsorgàst írtam, hanem talpalàst, vagyis sétàl egész nap. Nehezen tudna elhízni. Ha neked nem megy a szövegértelmezés, vagy az olvasàs, az nem az én problémàm.
2018. szept. 11. 12:54
 35/36 anonim ***** válasza:

"Amúgy még csak nem is àcsorgàst írtam, hanem talpalàst, vagyis sétàl egész nap. Nehezen tudna elhízni. Ha neked nem megy a szövegértelmezés, vagy az olvasàs, az nem az én problémàm."

Itt mire célzol? Felfogtam, hogy nem ácsorog.

Az elhízós kommentet meg nem én írtam, nem is ugyanaz a %-unk azzal a válaszolóval... :DDDD

2018. szept. 11. 13:19
 36/36 anonim ***** válasza:

megvédted az álláspontod, tehát jó nektek így.

Nálunk ez a felállás: bevásárolni, főzni majdnem mindig együtt szoktunk, mosogató gépet ki-be pakolni, kézi dolgokat mosogatni, kukákat kivinni (szelektív) ő szokta. Én takarítom a fürdőszobát, mosás-vasalás az én dolgom, bár a teregetésben néha segít. Porszívózni elég random, ki kezd el. Mikor összeköltöztünk, hogy ne legyen eltolva, elkezdtük írni, ki mit csinált. Az jött ki, hogy darabra kb. egyforma, hetes leosztásban, ergo mi elégedettek vagyunk.

Ja, és párom irodai munkában van, és "mereszti a seggét", ettől még igenis eszik napi 2x meleget. Akkor is eszik ennyit, ha egész nap otthon punnyadunk. Én simán megvagyok csak hideg kaján is, pedig a munkámban elég sok a mozgás is. Emberfüggő ez is, nem munkakörfüggő!

2018. szept. 11. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!