Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek jó ez a házimunka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ez a házimunka megosztás?

Figyelt kérdés

Tudom hogy az számít, hogy nekünk jó legyen, de kíváncsi vagyok "külsős" véleményekre is :)

Szóval először is ott kezdem, hogy párommal egy mukahelyen dolgozunk,de más területen. Így szinte mindig együtt jövünk-megyünk haza. Kb heti egyszer van hogy ő előbb elmegy 1-2 órával,és kb heti 2-szer, hogy 1-2 órával később jön haza. Szóval ő kicsit többet dolgozik, de a fizuja is kétszer annyi mint nekem.

Egy két szobás panelban lakunk. Van 1 kutyánk és 2 teknősünk. Igazából ők az enyémek, mert előbb megvoltak mint párom :)

Na és akkor a munkamegosztás:

- hétköznaponként mindig ő vàsárol munka után, hétvégente együtt

- mindig ő főz, én max 2 hetente egyszer sütit sütök, szóval ő uralja a konyhát

- 10-ből 8-szor ő mosogat,ő takarìt a konyhában

- az állatokat én látom el: én takarítom, etetem a teknősöket, etetem és sétáltatom a kutyát napi 3-szor (ő max heti 1-szer este, ha bealudtam és nem mentem le vele)

- én takarítom a a wc-t, fürdőszobát

- én takarítok a hálóban, ő max heti egyszer felsöpör

- én indítom be a mosást, én terigetek

Szerintetek jó ez így?? Nincs egyikünk irànyába sem nagyon eltolódva a tennivaló?

Esetleg elmondanátok hogy nálatok hogy van a beosztás? :)

2018. szept. 10. 14:41
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
74%
Hú de nyomik vagytok. Akik azt írták, hogy kihasználja, stb, tuti valami null IQ-s alfahímek vagytok, csaj nélkül. Az én párom pl mindig ő mosogat, és?? Férfi. Nem rohad le a keze.
2018. szept. 10. 16:08
 12/36 anonim ***** válasza:
0%

10 Hiába akarod elhinteni, hogy férfi vagyok-nem fog összejönni:D

Mert nő vagyok még mindig.

Tudtommal a férfiak még mindig nem tudnak szülni. Én meg igen 3x-is.

Ment a minusz neked, és a folyamatos minuszolásom miatt, kapod te is.

2018. szept. 10. 16:11
 13/36 anonim ***** válasza:
0%

12+ Jah és hogy felvilágosítsalak, amiatt a pasi miatt, aki miatt akarod elhinteni, hogy én férfi vagyok, azzal már beszéltem, és pontosan tudja, hogy nő vagyok:D

Szóval befejezheted az aknamunkádat, mert elkéstél vele:DD

2018. szept. 10. 16:15
 14/36 anonim ***** válasza:
94%

49%

Te minden kérdésnél rápörögsz a mínuszosztásra? Komolyan azt hiszed, hogy másokat ennyire érdekel, hogy nyomkodod? :D

Vicces, hogy minden kérdés alatt ott vagy ugyanezzel a "ment a minusz neked" szöveggel :D

2018. szept. 10. 16:25
 15/36 anonim ***** válasza:
0%
Én a mindennapos bevásárlást nem értem. Mi a túrónak? Mi heti 1 bevásárlást csinálunk, az bővel elég. Esetleg kenyérèrt szaladok át a pékségbe. Nálunk nincs fix felosztás. Aki épp otthon van, csinálja, amit kell. Két kisgyerek mellett szinte folyamatosan pakolunk. :D
2018. szept. 10. 16:28
 16/36 anonim ***** válasza:

Mi pl nem szeretünk betárazni, inkább minden nap beugrunk a boltba és veszünk aznapra vacsorának valót.

Próbáltunk nagyobb bevásárlást, de akkor ránk rohadt egy csomó minden, nem vált be. Nem is nagyon van helyünk raktározni az élelmiszert (nincs spejz)

Különben is mindketten elég változó étvágyúak vagyunk, nekem pl van, hogy vacsorára benyomok 4-5 hot dogot, meg olyan is van, hogy semmit nem eszek már este. Azt se tudjuk egy hétre előre, hgy mennyi ebédmaradék lesz, mert van, hogy vacsorázunk minden nap, de nem kell ahhoz plusz kaját venni, mert elég ami maradt az ebédből.

Illetve mikor mit kívánunk meg :)

2018. szept. 10. 16:34
 17/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Azt kihagytam hogy ő egyébként hobbiszakács, imád a boltban elnézelődni és főzni is. Mindig megkérdezem hogy segítsek-e, de mindig elhajt ilyenkor.

Utolsó, nem minden nap vásárolunk, nem azt írtam.

2018. szept. 10. 16:36
 18/36 anonim ***** válasza:
2%

Gratulálok talàltál magadnak egy kis házi papucsot :D

Szégyelheted magad nö létedre... Mondom ezt nö ként...

Meleg kajàval kéne várnod mire haza èr...

De gondolom fözni nem tutsz csak diktátoroskodni :D

Miss Pitsa

2018. szept. 10. 16:51
 19/36 anonim ***** válasza:
75%
De mi ez a sok "nő létedre" szöveg???? Ha a pasi ennek örül? Ha nekik kettejüknek jó? Mert nő, miért kellene neki magára vállalni a házimunka 100%-át? Egy kétszobás panelben annyi sok meló nincs, a pasinak se fog lerohadni a keze, ha részt vesz benne. Nyilván azért alakult ki ez a napirend, mert ez mindkettejüknek megfelelt. Ha valakit zavar, majd szól.
2018. szept. 10. 17:09
 20/36 anonim ***** válasza:
15%

Gondolom házisárkány és a pasi nem mer neki nemet mondani...

2 hetente egyszer sütit sût max vicc

2018. szept. 10. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!