Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbiak alapján kocka vagyok?
Ha tényleg csak heti 1-2 óráról van szó, akkor szerintem az nem probléma. A beállítottságod alapján abszolút kocka vagy, de a jó értelemben :)
Viszont én úgy sejtem, hogy van itt más is a háttérben, mert őszintén szólva el sem tudom képzelni, hogy a felvázolt helyzet alapján bárki is a szakítást fontolgassa. Most itt vagy nem csak heti pár óráról volt szó, estleg volt ott egyéb probléma is, vagy a lány talált már mást és ez jó volt ürügynek a szakításra.
Ez még napi szinten is kevès, nemhogy heti szinten.
Én napi 5-8 órát tolom, valamikor még többet, munka miatt.
Jól tetted, hogy elzavartad.
Ilyenkor kérdezd meg, hogy ő napi hány órát Facebook-ozik? :)
Igen, kocka vagy, de ez nem baj. Elhivatott vagy es szereted, amit csinalsz. Ez egy hatalmas ajandek, sose erezd emiatt rosszul magad. A leiras alapjan egyaltalan nem tunik korosnak, amit csinalsz. A holgynek gondolom nem volt erdeklodesi kore, amiben igazan el tudott volna melyulni es nem birta elfoglalni magat.
Ezt nem beszolasbol meg fellengzossegbol mondom, hanem teny: okos sracnak erdemes okos lanyt valasztani. Az okossag nem keverendo ossze a diplomaval meg a nyelvvizsgaval, szoval nem erdekes a lany vegzettsege.
Gondolj bele milyen no volt Petofi Sandor felesege: nagy tudasu, muvelt, izgaga, a korszak normaival szembeszallo szabad lelek volt, aki maga is irt es forditott - pont mit Petofi. Szerinted egy ilyen no segiti jobban a muveszi palyat, vagy egy minden tekintetben atlagos, sajat hobbival es celokkal nem rendelkezo no, akinek az elete legnagyobb kihivasa a tokeletes csipkefuggony megtalalasa? Ha egy olyan novel vagy egyutt aki munka utan szinten foglalkozik valamivel, mert egy erdekes, talpraesett ember akkor nem kell megeroszakolnod a szemelyisegedet, alkukat kotni meg magyarazkodni. Legkozelebb mar tuti jol fogsz valasztani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!