Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az alábbiak alapján kocka vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbiak alapján kocka vagyok?

Figyelt kérdés
Informatikus szakmám van, és annyira érdekel, amit csinálok, hogy hobbi szinten is foglalkozok vele. Nemrég még együtt éltem a párommal, akivel azóta szakítottam többféle ok miatt. Amikor még jártunk, szemre hányta, hogy állandóan a gép előtt ülök. A valóságban ez annyit takart, hogy pár naponta munka után 1-2 órát ültem a gép előtt és tulajdonképpen szakmailag képeztem magam. Hiába magyaráztam neki, hogy ahhoz, hogy sikeresebb legyek a munkámban, és több legyen a fizetésem is, olykor le kell ülnöm a gép elé tanulni. Ez számára nem volt elfogadható. Tényleg igyekeztem mindig a kapcsolatunk előtérbe helyezni, nem engedtem, hogy azt bármi is háttérbe szorítsa, így egyre kevesebbet tanultam már, sokszor boldogtalan is voltam amiatt, hogy ezt a fajta kreativitásom (a szakmám) nem tudom kiélni. Ez az egyik ok is, amiért szakítottam vele. Szerintetek tényleg kocka vagyok? Főként nők véleményére vagyok kíváncsi. 28F
2018. szept. 9. 14:17
 1/6 A kérdező kommentje:
UI: Helyreigazításképpen még annyit, hogy azt mondtam neki, hogy tanulnom kell, és egyben ez a hobbim is.
2018. szept. 9. 14:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg csak heti 1-2 óráról van szó, akkor szerintem az nem probléma. A beállítottságod alapján abszolút kocka vagy, de a jó értelemben :)

Viszont én úgy sejtem, hogy van itt más is a háttérben, mert őszintén szólva el sem tudom képzelni, hogy a felvázolt helyzet alapján bárki is a szakítást fontolgassa. Most itt vagy nem csak heti pár óráról volt szó, estleg volt ott egyéb probléma is, vagy a lány talált már mást és ez jó volt ürügynek a szakításra.

2018. szept. 9. 14:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy, En is infos vagyok, en is tanulok otthon meg plusszban munka utan. Főleg most, hogy allamvizsgara keszulok. Szerintem amúgy is egeszsegtelen folyton egyutt lenni.
2018. szept. 9. 14:40
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom, kocka vagy-e, de az, hogy néhány naponta a 8 óra munka után 1-2 órát magadra fordítasz, természetes. Fontos, hogy 8 óra munka után, és, hogy 1-2 órát! Van, aki elmegy borozni a haverjaival, vagy horgászik, a kocsiját bütyköli, vagy zenél egy bandában. Ezekre szükség van akkor is, ha nincs konkrét hasznuk. A te hobbid viszont idővel akár jobb munkát, magasabb fizetést is eredményezhet, tehát kifejezetten hasznos.
2018. szept. 9. 15:05
 5/6 peca1000 ***** válasza:

Ez még napi szinten is kevès, nemhogy heti szinten.

Én napi 5-8 órát tolom, valamikor még többet, munka miatt.

Jól tetted, hogy elzavartad.

Ilyenkor kérdezd meg, hogy ő napi hány órát Facebook-ozik? :)

2018. szept. 9. 15:09
 6/6 anonim ***** válasza:
82%

Igen, kocka vagy, de ez nem baj. Elhivatott vagy es szereted, amit csinalsz. Ez egy hatalmas ajandek, sose erezd emiatt rosszul magad. A leiras alapjan egyaltalan nem tunik korosnak, amit csinalsz. A holgynek gondolom nem volt erdeklodesi kore, amiben igazan el tudott volna melyulni es nem birta elfoglalni magat.

Ezt nem beszolasbol meg fellengzossegbol mondom, hanem teny: okos sracnak erdemes okos lanyt valasztani. Az okossag nem keverendo ossze a diplomaval meg a nyelvvizsgaval, szoval nem erdekes a lany vegzettsege.

Gondolj bele milyen no volt Petofi Sandor felesege: nagy tudasu, muvelt, izgaga, a korszak normaival szembeszallo szabad lelek volt, aki maga is irt es forditott - pont mit Petofi. Szerinted egy ilyen no segiti jobban a muveszi palyat, vagy egy minden tekintetben atlagos, sajat hobbival es celokkal nem rendelkezo no, akinek az elete legnagyobb kihivasa a tokeletes csipkefuggony megtalalasa? Ha egy olyan novel vagy egyutt aki munka utan szinten foglalkozik valamivel, mert egy erdekes, talpraesett ember akkor nem kell megeroszakolnod a szemelyisegedet, alkukat kotni meg magyarazkodni. Legkozelebb mar tuti jol fogsz valasztani. :)

2018. szept. 9. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!