Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek a szálkás, kocka hasú testalkat jön be, vagy a valamivel zsírosabb, izmos testalkat?
Figyelt kérdés
2018. aug. 30. 10:13
1/6 anonim válasza:
Hmm. Inkább a "nagydarab", mint a szálkás.
2/6 anonim válasza:
Inkább a vékonyabb, nem feltétlenül nagyon izmos, és legkevésbé sem érdekel a kockahas. Az egészségtelen BMI egyik irányba sem jó, de ezen belül nekem mindegy. Nem ezen múlt egy kapcsolatom sem.
3/6 anonim válasza:
Nem tudom mit néznek a nők, de az én exemnek nem voltam eléggé férfias. Nincs kocka hasam, nem gyúrok, az izmaim kétkezi munkából származnak.... nem vagyok nagyhasú elhízott, csak 80 kilós jó húsban lévő 35 éves. De a súlyom egyenletesen oszlik el rajtam, így nagyképűen talán írhatom is magamról hogy jól nézek ki testileg. Ez nem kellett a volt páromnak, most pedig egy löttyedt testű, pufi srác neki a férfias és szerelmes belé nagyon. Szóval ez relatív, mert a nők nem mindig a legjobbat emelik ki a sokaságból, és lehet érthetetlen módon egy olyant szeretnek akit más meg sem látna.
4/6 anonim válasza:
Attól függ mit értesz zsírosabb testalkat alatt. Ha az ilyen kidobóember és erőember típusokat akkor inkább a szálkásak tetszenek.
Ha az én meglátásomból nézzük akkor viszont a zsírosabb. Az olyan normálsúlyú férfiak az ideáljaim akiken látszik, hogy van némi izom, nem szakadnak bele ha fizikai munkát kell végezniük, de nem rajzolódnak ki látványosan az izmok, erek.
5/6 A kérdező kommentje:
Kb az ilyen erőemelő alkatokra értem a zsírosabbat
2018. aug. 30. 12:26
6/6 anonim válasza:
Nekem mindenféle férfi test tetszik, amin látszik, hogy valamit mozog. Egyedül az nem jön be, ha egyáltalán nem sportol, mivel én is edzek.
De hogy vékonyabb-szálkás, nagyobbdarab-szálkás, zsírosabb-izmos, ezek nekem nem számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!