Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek a szálkás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek a szálkás, kocka hasú testalkat jön be, vagy a valamivel zsírosabb, izmos testalkat?

Figyelt kérdés

2018. aug. 30. 10:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Hmm. Inkább a "nagydarab", mint a szálkás.
2018. aug. 30. 10:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Inkább a vékonyabb, nem feltétlenül nagyon izmos, és legkevésbé sem érdekel a kockahas. Az egészségtelen BMI egyik irányba sem jó, de ezen belül nekem mindegy. Nem ezen múlt egy kapcsolatom sem.
2018. aug. 30. 10:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit néznek a nők, de az én exemnek nem voltam eléggé férfias. Nincs kocka hasam, nem gyúrok, az izmaim kétkezi munkából származnak.... nem vagyok nagyhasú elhízott, csak 80 kilós jó húsban lévő 35 éves. De a súlyom egyenletesen oszlik el rajtam, így nagyképűen talán írhatom is magamról hogy jól nézek ki testileg. Ez nem kellett a volt páromnak, most pedig egy löttyedt testű, pufi srác neki a férfias és szerelmes belé nagyon. Szóval ez relatív, mert a nők nem mindig a legjobbat emelik ki a sokaságból, és lehet érthetetlen módon egy olyant szeretnek akit más meg sem látna.
2018. aug. 30. 10:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Attól függ mit értesz zsírosabb testalkat alatt. Ha az ilyen kidobóember és erőember típusokat akkor inkább a szálkásak tetszenek.

Ha az én meglátásomból nézzük akkor viszont a zsírosabb. Az olyan normálsúlyú férfiak az ideáljaim akiken látszik, hogy van némi izom, nem szakadnak bele ha fizikai munkát kell végezniük, de nem rajzolódnak ki látványosan az izmok, erek.

2018. aug. 30. 12:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Kb az ilyen erőemelő alkatokra értem a zsírosabbat
2018. aug. 30. 12:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem mindenféle férfi test tetszik, amin látszik, hogy valamit mozog. Egyedül az nem jön be, ha egyáltalán nem sportol, mivel én is edzek.

De hogy vékonyabb-szálkás, nagyobbdarab-szálkás, zsírosabb-izmos, ezek nekem nem számítanak.

2018. aug. 30. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!