Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a vékony, szálkás kockahasú, vagy a vastagabb, kissé zsírosabb mezomorf alkat jön be inkább?
Személy szerint nálam nem "követelmény"a kockahas és a kifejezetten vékony fiúk sem vonzanak. A mezomorf testalkat szerintem tök oké. Nem tudom mit értesz a kissé zsírosabb alatt, de ha egyenletesen oszlik el, akkor úgysem feltűnő. Persze a pocak és a lógó mellek nem vonzóak.
16/L
A vékony semmiképpen sem bejövős. Nekem az ilyen 185/85 tetszik a legjobban. Ja és ne legyen rajta több zsír mint rajtam, legyen hasonlóan fitt.
17L
én 175 vagyok és 65 kiló, a legtöbb lánynak eléggé bejön, csak simán sportos vagyok, nem vagyok szétgyúrva, de a szél se fúj át rajtam. Szóval aranyközépút.
17F
Jómagam 186 vagyok 68 kiló, a kockahason dolgozok.
Meg elég fitt vagyok szerintem mikor megy a fegyencedzés, nyáron pedig heti 150 km alapból letekerem terepen.
Aztán még se kapkodnak utánam valamiért...
19/F
Nem elvárás de én azért szeretem ha egy fiúnak kockahasa van. Meg ha egy kicsit sportos a teste. Csak sajnos olyat még nem találtam aki tetszene... :(
14/l
Hány éves vagy?
De am a kerdesedre a valasz..Kockahaas😻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!