Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nektek mennyire előny...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mennyire előny ha a fiúnak izmos, szálkás teste van?

Figyelt kérdés

Szval nem ilyen izomagy, hanem kockás has, 37-40es kar , szép hát, mell. (Ha esetleg tudsz képet linkelni a számodra előnyös testről, kérlek tedd meg) Tudom hogy nem ez az első szempont, de most tekintsünk el ettől!

köszönöm

2016. okt. 22. 14:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt miért kell 5 percenként megkérdezni?

A harcibarbiknak számít, de önmagában nem elég, tele buksza is kell mellé.

A normális nők meg a magadfajtát úgysem érdeklik.

2016. okt. 22. 14:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem előny, ha valakinek ennyire számít a külső, hogy így nyilvántartja meg méregeti a karját :)

Az ember sokkal több egy testnél.

2016. okt. 22. 14:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Akkor most azt csinálom amire a válaszoló kért: elvonatkoztatok attól, hogy nem e külső a legfontosabb. Én szeretem ha egy fiú nem izomagy, csak szálkás, de az ideálom ha egy fiú valahogy így néz ki:

[link]

2016. okt. 22. 16:08
 4/8 anonim ***** válasza:
56%

Fiú vagyok , de a külső az első szempont mindenkinél , hidd el. Ez főleg nyáron jön elő , mert télen mindenki be van öltözve , de nyáron lehullik a lepel mindenkiről és sokkal feltünőbb ha izmos vagy :D

Én nyárra ezt hoztam idén , és hidd el nem ellenezték , szóval edzél :

[link]

2016. okt. 22. 16:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem elég fontos a külső. De ha gyökér vagy akkor nem mész semmire. Külső ami megfog, belső ami megtart. Mennyire igaz. 17l
2016. okt. 22. 17:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Ismerem a mondást, és tényleg igaz. Mint mondtam tényleg nem ez az első szempont, próbálok minél jobb személyiség lenni, ha fogalmazhatok így.
2016. okt. 22. 20:27
 7/8 A kérdező kommentje:
4es: jól nézel ki, így első ránézésre kb én is ilyen vagyok. Egyebként mióta edzel?
2016. okt. 22. 20:29
 8/8 anonim ***** válasza:
4: Nagyon jó tested van, grat. Mennyi idős vagy? A kérdező is biztos király. Az IQ, a műveltség, meg a jólneveltség is fontos szvsz.
2016. okt. 25. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!