Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire előny ha a fiúnak izmos, szálkás teste van?
Szval nem ilyen izomagy, hanem kockás has, 37-40es kar , szép hát, mell. (Ha esetleg tudsz képet linkelni a számodra előnyös testről, kérlek tedd meg) Tudom hogy nem ez az első szempont, de most tekintsünk el ettől!
köszönöm
Ezt miért kell 5 percenként megkérdezni?
A harcibarbiknak számít, de önmagában nem elég, tele buksza is kell mellé.
A normális nők meg a magadfajtát úgysem érdeklik.
Nem előny, ha valakinek ennyire számít a külső, hogy így nyilvántartja meg méregeti a karját :)
Az ember sokkal több egy testnél.
Akkor most azt csinálom amire a válaszoló kért: elvonatkoztatok attól, hogy nem e külső a legfontosabb. Én szeretem ha egy fiú nem izomagy, csak szálkás, de az ideálom ha egy fiú valahogy így néz ki:
Fiú vagyok , de a külső az első szempont mindenkinél , hidd el. Ez főleg nyáron jön elő , mert télen mindenki be van öltözve , de nyáron lehullik a lepel mindenkiről és sokkal feltünőbb ha izmos vagy :D
Én nyárra ezt hoztam idén , és hidd el nem ellenezték , szóval edzél :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!