Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a vékony, szálkás kockahasú, vagy a vastagabb, kissé zsírosabb mezomorf alkat jön be inkább?
Figyelt kérdés
2016. dec. 9. 20:33
11/21 A kérdező kommentje:
A kissé zsírost,azt nem arra értettem,hogy kövér.Erre az erőemelő testalkatra gondoltam
2016. dec. 9. 22:05
12/21 anonim válasza:
Nos, viszont, ha az erőemelő és egy szálkás izmosság között kell választani, akkor a szálkás a nyerő.
#2-es voltam
13/21 anonim válasza:
Vékony, szálkás, kockahasú.
16/L
14/21 A kérdező kommentje:
De azok gyengék :DD
2016. dec. 9. 22:30
16/21 anonim válasza:
Nem az a fő szempont, hogy tud-e kocsit vontatni. :D Kinézetre pedig egy szálkásan izmos esztétikusabb, mint egy nagyon kigyúrt. De persze kedves kérdező, nekem úgy jön le, hogy te a második kategóriába tartozol. És ne aggódj, sokan az olyan testalkatra buknak.
17/21 anonim válasza:
Nekem a kocka hasu, szilankos, vekony sracok egyaltalan nem jonnek be..inkabb a sportos alkatnal kicsit nagyobb meg a duci alkatuak jonnek be..
19/21 anonim válasza:
Sportos,szalkas lany vagyok,ezert nalam elvaras,hogy egy fiu is odafigyeljen az alakjara. Nem azt mondom,hogy neki is heti 6x kell edzenie,viszont sportoljon,ne legyen elhizott. Felre ne ertsetek,nem ugy allok hozza a dologhoz,hogy akinek nincs kockas hasa es izmos karja azzal szoba sem allok(sot,ezek a lufi kinezetu fiuk nagyon taszitanak),viszont borzalmasan kiabrandito szamomra,ha egy fiu hajas,foleg,ha nagyobb a melle mint nekem. Jaj.
20/21 anonim válasza:
Kérdező te hülye vagy... Az itom és az erő nem ugyanaz -_- simán lehet egy vékony szálkás gyerek erősebb egy agyongyúrtnál, én már láttam olyat a kocsmában, hogy ilyen nagy menő kondibetyárok egy üllöt akartak az asztalra rakni (falun), aztán bejött egy ilyen parasztgyerek, aki nem volt olyan huu de nagy darab és ő feltudta emelni... ha erős akarsz lenni, akkor erősítesz, ami persze az izmodat is fejleszti egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!