Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én látom úgy, hogy 35-40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom úgy, hogy 35-40 éves kor alatt a nők mindenben sokkal jobban teljesítenek a férfiaknál, viszont ez a kor felett megfordul a kocka?

Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg munkahelyen, ismerősi körben stb., hogy a férfiak 35-40 alatt mintha csecsemők lennének, a nők mindenben lepipálják őket. Aztán érdekes módon 35-40 körül fordul a kocka és ez a kor felett a férfiak valahogy beérnek és a kor előrehaladtával sokkal jobban teljesítenek, mint a nők. Szerintetek mi lehet ennek az oka?
2018. aug. 19. 08:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
9%
Az, hogy egy nő 25-30 éves kora között van a csúcson (testi és szellemi értelemben is) míg a férfiaknál 35-45 év között van a csúcs. Ezért szerintem egy házasságban a 8-10 év korkülönbség az optimális (a férfi javára).
2018. aug. 19. 08:47
 2/13 A kérdező kommentje:
Ja értem, ebben lehet valami. Nekem az jutott eszembe, hogy ebben az életkorban a legvonzóbbak, így több pozitív megerősítést kapnak és ez kihat a teljesítményükre is.
2018. aug. 19. 08:57
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Érdekes, én nem figyeltem meg ilyet. Ezek szerint más körökben mozgunk.
2018. aug. 19. 08:57
 4/13 A kérdező kommentje:
Vagy még az jutott eszembe, hogy később sok nőnek a családi ügyeket kell kézbentartani, mert rájuk hárul ennek a nagyrésze, így kevesebb energiájuk marad a munkájukra.
2018. aug. 19. 08:59
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
En nem latom igy. Ez egyenfuggo.
2018. aug. 19. 09:05
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én látok olyan nőket, akik egész jól zsonglőrködnek a munkával és magánélettel később is, és olyan férfiakat is, akik le vannak punnyadva. Épp tegnap túráztam egy 45 éves nővel.

Munkával kapcsolatban van esetleg egy dolog, ami érdekes lehet, ez a korosztály, amit te most kiemeltél, pont aktívan dolgozott a válság időszakában, amikor szórták összevissza az embereket, senkinek nem volt biztos talaj a lába alatt, és idővel a kudarc miatt elveszítheti az ember a motivációt. Jellemzően a nőket jobban éri hátrány, még mindig, mert "lehet, hogy elmegy szülni" vagy "ha lebetegszik a gyerek, ő marad otthon vele". Egy férfinál ilyen nincs. 4 évig dolgoztam egy cégnél, stabilnak éreztem, amikor a vezetőség húzott egy vonalat és megszüntették a munkakörömet, másikat nem tudtak felajánlani, de a tudásomra szükség volt, ezért kiszerveztek külsősnek, de olyan feltételekkel, hogy nem tudtam tovább főállásban csinálni, ismét álláskeresés, egy lakáshitellel a nyakamban (oké, a hitel nem katasztrófa összeg meg nem is tart örökké, de mégiscsak fizetni kell valamiből). Most megint olyan helyen vagyok, amit stabilnak érzek, jól is fizetnek, de belefáradtam abba, hogy mindig bizonyítsak. Ezzel szemben több férfi ismerősöm van, akik 5-10+ éve fixen egy helyen vannak, és ha váltanak, akkor csak azért, mert ők akarnak váltani, és nem kényszerből. De lefogadom, hogy azok a férfiak, akik hozzám hasonlóan megjárták ezt az álláskeresési macerát, a sok bizonyítással, a sok kényszerű váltással, nem jobban motiváltak, sőt, olyan is van, aki teljesen feladta, hogy a bérminimumnál jobban fizető állása legyen, mert egyszerűen nem bízik benne, hogy lehet. Ezzel szemben nekem azért fontos volt, hogy ne kelljen hó végén azon sakkoznom, hogy a számlákat nem fizetem be, vagy nem eszek.

2018. aug. 19. 09:14
 7/13 A kérdező kommentje:

"Én látok olyan nőket, akik egész jól zsonglőrködnek a munkával és magánélettel később is, és olyan férfiakat is, akik le vannak punnyadva. Épp tegnap túráztam egy 45 éves nővel."

Tudom, én is látok ilyeneket, de alapvetően nem ez a jellemző.

2018. aug. 19. 09:35
 8/13 A kérdező kommentje:
Egyéni példákat mindig lehet hozni. Olyan ez ,mint hogy én is ismerek olyan 100 éves nénit, aki napi 2 doboz cigit elszív, de ez még nem jelenti azt, hogy napi 2 doboz cigi elszívása lenne a hosszú élet titka.
2018. aug. 19. 09:39
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én meg azt látom, hogy az emberek többsége alapvetően passzív, férfiak is, én az aktívak táborát képviselem, és ehhez nem egyszerű még társaságot sem találni, nemhogy társat.

Nem egyszer voltam munkanélküli és mindig kimásztam belőle, de amikor ott voltam a munkaügyi hivatalban, minden egyes alkalommal inkább megkeseredett embereket láttam, mint olyanokat, akik hozzám hasonlóan próbáltak minél előbb kikeveredni belőle.

Több, mint 10 éve utazok, egyedül vagy buszos csoporttal, városnézésre vagy túrára, nekem jöhet bármi, nőkből van több, nem kicsivel.

2018. aug. 19. 09:45
 10/13 anonim ***** válasza:
A te példád is egyéni.
2018. aug. 19. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!