Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én látom úgy, hogy 35-40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom úgy, hogy 35-40 éves kor alatt a nők mindenben sokkal jobban teljesítenek a férfiaknál, viszont ez a kor felett megfordul a kocka?

Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg munkahelyen, ismerősi körben stb., hogy a férfiak 35-40 alatt mintha csecsemők lennének, a nők mindenben lepipálják őket. Aztán érdekes módon 35-40 körül fordul a kocka és ez a kor felett a férfiak valahogy beérnek és a kor előrehaladtával sokkal jobban teljesítenek, mint a nők. Szerintetek mi lehet ennek az oka?
2018. aug. 19. 08:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
En ilyen kulonbseget nem tapasztaltam. Rossz jo peldat meg lehet talalni dogivel, de nem huzom nemek szerint a strigulat hogy “aha. Ez a pasi lusta, akkor nyilvan mind az”...
2018. aug. 19. 11:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A nők 35-40 éves koruk körül általában gyereket nevelnek, háztartást vezetnek, mellette főállásban dolgoznak. Ja, hogy ez nem teljesítmény. Sok az egyedülálló anyuka is, aki így is mindent megold, nulla segítséggel, sokszor gyerektartás nélkül, míg apuka az új barátnővel éli gondtalan életét.
2018. aug. 19. 15:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Bocs, de aki összehajtott magának egy jól működő kis életet fiatal korában, nem fog csak úgy leereszteni 40 év felett sem. A nők jo ban teljesítenek a munkaerőpiacon és jobbak a tanulmányi eredményeik, ez statisztikailag igazolt. Sok nő nem ad a külsejére, így meglátszik rajtuk az idő múlása jobban, hisz a jó genetika meg a fiatalság nem elég örökké. De az a nő, aki összeszedett volt huszonévesen, az marad 40+ évesen is. A karrierje és az esze megmarad mindenképp, szintén statisztika, hogy kevésbé áll rá a függőségekre is, ha van már rutinja a szépségápolásban és a sportban, az sem kopik ki egyhamar.

Az viszont jellemző, hogy vannak emberek, akikben nem alakult ki a rutin fiatalon, később pedig sokkal nehezebb lesz nekik. Ahogy az is jellemző, hogy sok szart már nem tud általában az ember összehozni 30 felett szakmai szempontból, ha korábban nem jutott eszébe tanulni vagy gondolkodni. Szvsz több a szétcsúszott pasi, mint nő az idősebb korosztályban, mert többségük nem kifizetődő dolgokba fektetett energiát fiatalon. Nem látta előre az idő múlását, nem akart elköteleződni, nem akart építeni mert értelmetlen fszságokon pörgött a lényeg helyett...

2018. aug. 20. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!