Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért "cicáznak" a csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "cicáznak" a csajok velem? Többi lent.

Figyelt kérdés
Többször jártam már úgy, hogy találkozgattam egy csinos nővel, aztán randira hívtam, de kikosarazott. Valamelyik azt mondta, hogy "barát zónás" lettem, valakinek az idejébe nem fértem bele, szóval sok indok volt. De a csajok felénél, miután nem kerestem őket, megfordult a világ és ő kezdett el keresni. Valakinél 3 nap múlva,de volt olyan,aki 3 hónap múlva keresett és kavartunk utána...és persze volt,akiről sosem hallottam többet. Miért reagálhattak így ezek a nők, miért cicáznak velem? Nem egyszerűbb egyből igent mondani a randira?

2017. nov. 8. 13:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%

Egy dolgot jegyezz meg a nőkről: sosem tudják, hogy mit akarnak. Szinte sosem!

Érzelmi lények, cikáznak az érzelmeik, kb a ciklusuk napjaitól függően, bármi, bármi hathat rájuk.

:-(

2017. nov. 8. 13:32
 2/13 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, hogy mi van,de ezek a helyzetek eléggé "fárasztóak". Arra is kiváncsi lennék, hogy ilyenkor mi zajlik le a nők fejében? Valakinél miért 3 hét másnál 3 hónap, hogy keressen. Én tudom egyből, hogy akarok-e randizni a nővel vagy nem, ők(ti) miért nem?
2017. nov. 8. 13:50
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs lo, jo a szamar is.
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát most én pont ebben a cipőben vagyok. Lekoptattam, most meg kéne, de már én nem kellek :-((( Nő vagyok.
 5/13 A kérdező kommentje:

Kedves 4.

Kicsit bővebben kérhetem a storyt? :) Miért utasítottad el? Miért/mikor jöttél rá, hogy mégis ő kell?

2017. nov. 8. 13:57
 6/13 anonim ***** válasza:

Ami miatt elutasítottam, az a helyzetem. A pasiban semmi rosszat nem találtam. És ahogy múlik az idő, az érzelmek fel tudnak erősödni, vagy nincsenek érzelmek.

Amúgy fontos igazság, hogy néha valakinek a hiánya tudja megmutatni, hogy mit is jelent nekünk.

Ezek nem szándékos kombinálások, nekem legalábbis soha.

Csak nem mindig érzem pontosan, hogy mi a helyzet.

Amúgy sok-sok lánynál szerintem az exek, a félig lezárt dolgok, ismerkedés kezdeményezések is szerepet játszanak ebben. Biztos van, aki szórakozik mások érzéseivel, de szerintem ez a ritkább.

Hát bennem annyi játszódott le, hogy racionálisan látva elutasítottam, de nem őt, őt akkor sem, mert abzsolút tetszett. Aztán ahogy eltelt egy kis idő,az érzések, és a hiánya annyira felerősödtek, hogy megkerestem.

De már nem reagál rá:-(.

Ennyi.

2017. nov. 8. 14:15
 7/13 A kérdező kommentje:
Sosem szabad feladni ;)
2017. nov. 8. 14:17
 8/13 anonim ***** válasza:
Azért ha már kétszer próbáltam, és nem felel, nem fogok rámászni.
2017. nov. 8. 14:19
 9/13 A kérdező kommentje:
Ha nagyon önérzetes,akkor lehet sértve érzi magát. Az is kérdés, hogy mit mondtál/írtál neki. Ha annyit, hogy "Szia, mizu?" akkor arra lehet én sem ugranék.
2017. nov. 8. 14:28
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát külön köszi, amit írtál, mert pont előtte gondoltam rá, hogy ha egy szívhez szólóbbat írnék, akkor lehet reagálna. Tényleg pont erre gondoltam:-)

Na jó, szia

2017. nov. 8. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!