Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "cicáznak" a csajok velem? Többi lent.
Egy dolgot jegyezz meg a nőkről: sosem tudják, hogy mit akarnak. Szinte sosem!
Érzelmi lények, cikáznak az érzelmeik, kb a ciklusuk napjaitól függően, bármi, bármi hathat rájuk.
:-(
Kedves 4.
Kicsit bővebben kérhetem a storyt? :) Miért utasítottad el? Miért/mikor jöttél rá, hogy mégis ő kell?
Ami miatt elutasítottam, az a helyzetem. A pasiban semmi rosszat nem találtam. És ahogy múlik az idő, az érzelmek fel tudnak erősödni, vagy nincsenek érzelmek.
Amúgy fontos igazság, hogy néha valakinek a hiánya tudja megmutatni, hogy mit is jelent nekünk.
Ezek nem szándékos kombinálások, nekem legalábbis soha.
Csak nem mindig érzem pontosan, hogy mi a helyzet.
Amúgy sok-sok lánynál szerintem az exek, a félig lezárt dolgok, ismerkedés kezdeményezések is szerepet játszanak ebben. Biztos van, aki szórakozik mások érzéseivel, de szerintem ez a ritkább.
Hát bennem annyi játszódott le, hogy racionálisan látva elutasítottam, de nem őt, őt akkor sem, mert abzsolút tetszett. Aztán ahogy eltelt egy kis idő,az érzések, és a hiánya annyira felerősödtek, hogy megkerestem.
De már nem reagál rá:-(.
Ennyi.
Hát külön köszi, amit írtál, mert pont előtte gondoltam rá, hogy ha egy szívhez szólóbbat írnék, akkor lehet reagálna. Tényleg pont erre gondoltam:-)
Na jó, szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!