Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti járnátok egy olyan férfival akinek minden este felkéne hogy olvassatok egy mesét? Másképp nem hajlandó aludni.
Figyelt kérdés
2018. szept. 4. 19:16
11/18 anonim válasza:
Kedves shrek nevu felhasznalo koszonom h felteszed ezen kerdeseket helyettem :))
12/18 anonim válasza:
8-as, nem tudom, de akkor a kisgyerekeknek miért meséket mesélnek és nem azt mesélik, mi volt a bankban?
13/18 anonim válasza:
A kisgyereknek még abból is kanyarítassz mesét, ha nem vagy híján fantáziának. Annyi, hogy az egyiket olvasod, a másikat meg mondod fejből. Mind a kettő egy fiktív vagy valós történet ami játszódhat a múltban, jelenben, jövőben, tök mindegy.
32/f
14/18 peca1000 válasza:
Az asszonynak szoktam néha felolvasni az itteni kérdésekből és a hozzá tartozó reakciókból esti mese gyanánt.
Ő szokott még a laptopon youtube-os hangoskönyveket hallgatni az ágyból.
Mire megyek èn is oda, addigra már alszik, és én kapcsolom le a gépet.
16/18 piroska és a farkas válasza:
A " nem hajlandó aludni" - nak kb ugyanannyi fenyegetése van, mint egy éhségsztrájknak, azt sem értettem soha, hisz egyedül annak rossz, aki nem eszik, nekem ugyan nem. Felnőtt férfi ha ezt így kimondaná, az estimese mellé kapna egy plüssmacit is, aminek a pólóján az amyukája képe van, én pedig szépen elmennék és keresnék egy Valóban Felnőtt férfit. Félreértés ne essék, nem a mesével van bajom. Hanem a dolig " nem hajlandó" részével. Azt tartom gyerekesnek.
17/18 anonim válasza:
Mert, a mese nem gyerekes kedves Piroska. Sztem, pont a két szónak/kifejezésnek (mese+nem hajlandó aludni) van egy láttató funkciója: egy durcás felnőtt kisfiú. :)
Nem érdemes komolyan venni, legalábbis, remélem... :)
18/18 piroska és a farkas válasza:
Perszehogy nem gyerekes, azért írtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!