Kitti-Molly kérdése:
8 hetes Yorki kiskutyám este érdekes dolgot produkált. Tapasztalatok!? Olvassátok végig!
Figyelt kérdés
Elkezdett figyelni valamit a lakásban,mintha lett volna valaki nálunk. (Nem volt senki) Érdeklődve figyelt,remegett a füle,a farka pedig magasan ívelt volt,és nem mert elmozdulni mellőlem. Ezt csinálta kb. 30 percig. Figyelt két helyet is felváltva a lakásban. Mozdult a hely irányába egy mozdulat erejéig,majd vissza a lábamhoz. Videót is készítettem,mert nem értettem. Légyszi ha valakinek van tapasztalata,vagy érti mi ez a faroktartás írjon. Köszi!!!!!2011. szept. 4. 11:44
1/7 anonim válasza:
Epilepszia is okozhat hasonló tüneteket, nem ártana megmutatni állatorvosnak, ha legközelebb is ezt produkálja.
2/7 anonim válasza:
A magas faroktartás a figyelem jele
3/7 anonim válasza:
a vidit nem tudnád feltölteni mondjuk YouTube keresztül?
Elég fura,,,de nem hinném ,hogy baj lenne.
4/7 A kérdező kommentje:
Ez nem egyszerűen magas faroktartás. Volt páromnak már Yorki babája,de ilyen faroktartást sosem látott.
A viselkedése megijesztett. Semmi baja a kutyusnak,csak olyan volt mintha látna valamit,de nem mert odamenni.....
2011. szept. 4. 11:59
5/7 anonim válasza:
na most szerintem ebből azt akarod kihozni hogy szellemet látott.. ha hiszel benne akkor lehet róla szó:D
de mivel a kutyáknak nagyon érzékeny a hallásuk, szaglásuk , ezért lehet olyat fedezett fel , amit az emberek nem érzékelnek.
6/7 anonim válasza:
lehet olyat látott amit ti nem de az enyhe epilepsziának is hasonlók a tünetei
7/7 anonim válasza:
Lehet egy légy vagy szúnyog keltette fel ennyire a figyelmét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!