Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok, hogy telik egy átlagos hétköznap estétek?
Nekem a barátom éjszakás műszakban van, én 6-7 órát vagyok oda hétköznaponként (ez még csak szakmai gyakorlat), de délutánonként mindig tudunk találkozni, ha épp éjszakás, akkor csak 1-2 órára, de az is valami.
Ilyenkor szexelünk, főzünk, eszünk, utána mosogatás, fürdés, ő szokott még játszani kicsit a gépen, én rajzolni szeretek, esténként pedig mindig filmezni szoktunk vagy beszélgetni, pihenni.
Időnként sétálni is elmegyünk, vagy bevásárolni, vagy kirándulni, de azt inkább hétvégén.
1. hazaérek 2-re, megfőzök, sütök (én 50%-ban dolgozom)
2. ő hazaér 17:30 körül
3. vacsi
4. ő picit játszik, én olvasok, vagy ha kedvünk van, akkor leteperjük egymást, és balszunk :D, aztná este megnézünk egy filmet - ez a 95%
Néha meló után nem hazajön, hanem kisétálunk a tópartra, vagy beülünk egy ösrre.
A téli esték unalmasan.
Munka után hazajövünk. Én hazaérek kb. fél 5-re, ő fél 6-ra. Eszünk valamit (általában hideget), ha van kedvem összedobok valami gyors meleg kaját.
Aztán vagy bebújunk a takaró alá és nézzük a tv-t, filmezünk, vagy elmegyünk moziba, vagy mindenki csinálja azt, amihez éppen kedve van, amivel foglalkozni szeretne.
Ha a nyári estékről beszélünk, akkor általában miután hazaérünk kiülünk az erkélyre. Ott fogyasztjuk el a vacsoránkat, néha megiszunk egy üveg bort mellé és csak beszélgetünk a levegőn, amíg ránk nem esteledik.
Vagy elmegyünk bicajozni egy órácskára valahova a környékre, sétálni, kiülni egy vízparti vendéglátó helyre, stb. Nagyon szeretünk a jó levegőn lenni, ha szép idő van.
Olykor persze külön programjaink vannak barátok, barátnőkkel, avagy néha muszáj mosni, főzni, takarítani is.
Fél 6 körül érünk haza. Leülünk kávézni olyan másfél-két órára, közben beszélgetünk. Utána mindketten kicsit elvagyunk a saját dolgainkkal (ő x-boxozni szeret, én olvasni, gépezni, kötni).Vacsora után még társasjátékozunk és nézünk egy-két rövid sorozatot. Utána szeretkezünk, majd alszunk.
Havonta egyszer-kétszer a városban is találkozunk, randizunk. Kb. ugyanennyiszer a barátainkkal is találkozunk.
Munkából hazaérve tusolok, mesélünk a napunkról főzés közben, aztán közös vacsizás, közben sorozatot vagy youtube videót nézünk és beszélgetünk. Utána kicsi pihi, internetezés, olvasás. Utána elmegyünk futni, ha jó idő van, vagy én jógázok a nappaliban. Este néha meccsnézés egy sörrel. Kb 11 körül fekszünk, elalvás előtt átlag 2 naponta szexelünk.
Van hogy hazafelé menet találkozunk, elmegyünk sétálni, vagy vásárolni vagy vacsizni vhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!