Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy néz ki nálatok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy néz ki nálatok egy átlagos hétköznap, reggeltől a lefekvésig?

Figyelt kérdés
2017. jan. 30. 18:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
25%
4 kor kelek,készülődés munkába (zuhany,fogmosás,öltözés stb) be mek munkára 6 ra akkor végigsz.opok 12 órát, a főnököm fas.zságait majd mikor vége akkor haza kocsizok, készülődés alváshoz,kaja megy fb vagy valami nehogy azt higgyék hogy meghaltam majd 8-9 kor kidőlök az ágyban és minden kezdődik előrröl.
2017. jan. 30. 18:50
 2/13 A legrosszabb ***** válasza:

Attól függően, mikorra rángatnak be reggel (ez lehet 4:30 is, de lehet 7:30 is), annak függvényében jó egy órával előtte ébredek. Kaja összepakolás, öltözés, robogás melóba. Van olyan, hogy 6 óra meló után hazaengednek (nem vicc, volt már ilyen is), de van, hogy este 9-10-ig bent szopok. Utóbbi egész "kellemes". Élvezem. Havi 70-80 túlórám van általában.

Akik bevallottan másfél millió fölött keresnek havonta (!), szívesen olvasnám, hogy telik egy napjuk.

2017. jan. 30. 19:01
 3/13 anonim ***** válasza:

Felkelünk általában 9-11 között valamikor, amikor kialudtuk magunkat, kávézunk, dumálunk, aztán én a barátom után kb fél órával megyek dolgozni. A munkahelyen nyomkodom a mobilom meg rágyújtok amikor épp kedvem van és ezért egész normális pénzt kapok. (Nyilván nem életem karrierjéről van szó, de átmenetileg tökéletes :D) Ha végeztem, néha veszek valamit itthonra, néha nem.

Ha hazaértem pihenek (gép, könyv, macska, akármi), esetleg rendbe rakok ezt-azt, a barátom este 11 körül ér haza, főz vacsorát, közben beszélgetünk, ha kész a vacsi filmezünk vagy sorozat, aztán éjjel 2-3 körül lefekszünk.

Nyilván izgalmasabbak a napjaink, ha nem éppen munkanap van, hétvégén programjaink is akadnak. Meg van, hogy munka előtt reggel vagy utána este kávézunk valahol anyukámmal, de az nem mindennapi dolog.

2017. jan. 30. 19:39
 4/13 anonim ***** válasza:
5-kor kelek, meditálok, reggelit készítek, zenét hallgatok. 6-kor keltem a lányomat. 7-kor indulunk, ő oviba utána én munkába. 8-tól vagy 2-ig vagy 4-ig vagyok bent. Utána gyerekért, bevásárlás majd haza. Ha kettőig vagyok, munka után beiktatok egy bő óra edzést is. Ez többnyire heti 2-3 alkalom. Miután hazaértünk nem sok időm van magamra,olyankor többnyire a neten lógok vagy olvasok. Korán fekszem hétköznap a gyerkőc miatt, sokszor már fél kilenckor ágyban vagyok.
2017. jan. 30. 19:46
 5/13 anonim ***** válasza:

6-kor szól az ébresztő. Párom felkel, reggelizik, én addig forgolódok. Pár perc múlva visszajön, még egy negyed órára összebújunk, beszélgetünk, stb. 6:30-kor újra szól az ébresztő, felkelünk, párom felöltözik és 45-kor elindul munkába, én akkor összeszedem magam, harapok valamit, lezuhanyzok, felöltözök, aztán elindulok munkába.

Késő délután érünk haza, 5-6 között, változó, hogy ki mikor. Heti 1 napot általában rászánunk a takarításra (felmosás, porszívózás, portörlés, konyhapult sikálása, rendrakás, stb) egyet pedig a bevásárlásra (ha valami kell pluszban, akkor meg beugrik boltba az, aki épp ráér), 6-7 körül vacsorázunk, utána olyan 9-10-ig olvasunk, játszunk, tornázunk, filmezünk, chatelünk ismerősökkel, szóval csináljuk a magunk dolgát, aztán lezuhanyzunk, és bebújunk az ágyba, szeretkezünk, beszélgetünk, hülyéskedünk, akármi.. aztán éjfél körül elalszunk.

(ez az átlag, nyilván vannak rohangálósabb napjaink, mikor kevesebb idő marad lazítani)

2017. jan. 30. 19:52
 6/13 anonim ***** válasza:
42%

Akkor kelek mikor jolesik alt 08 korul

Kave mail reggeli gyerekek 09 jarnak suliba.

Otthon dolgozom 13 ig aztan hideg ebed es 45 perc szunyoka.

Delutan hazon kivul dolgozom este ertekezlet targyalas tovabbkepzes aztan mire hazaerek meleg vacsi

Kb 01 korul fekszunk ferjemmel kozossen

Neha ha semmi esti melo nincs mozi minigolf teke pianobar uszoda vagy seta viz mellett iktatok be.

Szuper szeretem ezt az eletet sut a nap ulok az uj kicsi automban es enekelek a radioval

Az elet szep jol keresek es alomallasom van

Persze vannak olyan napok mikor 16/18 orat dolgozom de a deli szunyoka kotelezo marad

2017. jan. 30. 20:21
 7/13 anonim ***** válasza:
5.30-kor kelek, reggel szűk egy óra alatt harcra kész állapotba hozom magam, egy óra munkába, 7.30 körül szoktam kezdeni. Délután fél öt-öt körül érek haza, ebéd, kis lazulás, edzeni szoktam a lakásban, olvasgatok, netezek ilyenek. Lefekvés előtt gyors zuhany ,fogmosás, éjfél után szoktam kidőlni.
2017. jan. 30. 20:36
 8/13 Költőnő? ***** válasza:
Reggel kelünk, megfőzi a kvt aztán én elindulok dolgozni, meló, aztán hazaérek vagy ő főz mire hazaérek vagy együtt, közben beszélgetünk aztán vmi film, bújás, néha szex, alvás. Hétvége hasonló, takarítással és több szex-el.
2017. jan. 30. 20:43
 9/13 anonim ***** válasza:
Nincs két teljesen ugyanolyan napom, de a mai nap elég átlagos volt, leírom. Felkeltem fél 8-kor, gyors zuhany, összekészültem, csomagoltam magamnak és a férjemnek reggelit, negyed 9-kor elindultam dolgozni (9-kor kezdek). Fél 6-ig dolgoztam, utána megittam egy kávét az egyik kolléganőmmel, elugrottam boltba, hazajöttem és megfőztem két napra ill. kiporszívóztam. Most ledőltem egy kicsit a gép elé, elnetezgetek egy 20 percet (a férjem mosogat :)), utána egy pohár borral leülünk beszélgetni majd sorozatot nézni. Megnézünk pár részt aztán ledőlünk, aludni vagy nem csak :D Holnap pl. főzni nem fogok, de délután programom van pár haverral. A hétvégék általában eseménydúsabbak, eljárunk túrázni, kirándulni vagy csak ténfergünk a városban, barátokkal találkozunk, színházba/moziba megyünk, beülünk iszogatni egy pubba, elmegyünk koncertre, vagy épp mikor mihez van kedv, van, hogy csak lustulunk.
2017. jan. 30. 21:39
 10/13 anonim ***** válasza:

10-12 között felkelek, kaja, kv, aztán kis netezés , ha kell elmegyek bevásárolok. Néha főzök mielőtt megyek dolgozni,14 körül elindulok gyalog munkába. Eltènfergek melóban 23:30 ig , aztán hazasétálok. Zuhany, net , alvás. Így telnek a hètköznapok, nagyon élvezem, nem kell vekkercsörgésre kelnem, munkám könnyű.

Hétvége az mindig a hobbikról szól, álltalában elmegyek barátokkal síelni, túràzni, biciklizni, hegyet màszni, ha nem érnek rà megyek egyedül. Ja meg ilyenkor szoktam jobban főzni és azt eszem hétköznap is ami marad belőle.

Kb ennyi.

2017. jan. 31. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!