Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy néz ki nálatok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy néz ki nálatok egy átlagos hétköznap, reggeltől a lefekvésig?

Figyelt kérdés
2017. jan. 30. 18:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Fél nyolckor ébresztö, még negyed ora összebujás, aztán párom zuhanyozik, fogmos, addig én megcsinálom a reggelijét, meg az ebédet is elcsomagolom neki.

Abban a negyed orában, ami még maradt indulásig, beszélgetünk, aztán ö elmegy dolgozni, én meg tanulok, a saját munkámat végzem, plusz rendet rakok, bolt...

Fél hat-hat körül ér haza, ha éhes, eszünk, aztán nyolc körülig szabad foglalkozás (zene, játék, olvasás, irás), közben beszélgetünk.

Lefekvés elött megnézünk egy filmet, sörözünk, aztán olyan 11-12 felé ágyba bujunk. Általában aludni készülünk, aminek szex lesz a vége, és utána alszunk csak. :)

2017. jan. 31. 13:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Reggel fél 6kor kelek,fogat mosok,tusolok,ha kell hajat mosok,megszárítom. Össze készülődök,és irány dolgozni,fél 8 ra járok minden nap. 3 ig dolgozom,utána irány haza,iszok egy kávét,egy cigi,utána ebédelek. Utána egy fél óra pihi.. Majd olvasok,tanulok,filmezek,netezek,este pedig zenét hallgatok,meditálok. Van hogy éjfélkor még fent vagyok,aminek sokszor nem örülök,a korán kelés miatt,és utálok fáradt lenni....párom sokat alszik a másik szobában...nem egy filmet nézünk,ő szeret sokáig aludni ha itthon van,ha dolgozik akkor fél 5 kor kel..szóval nem sokat vagyunk együtt jelzem nem miattam..
2017. febr. 1. 20:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Én ötkor kelek, a párom rugalmas beosztásban van, szóval neki nagyon változó, de általában később. Kb tíz perc alatt összekészülök, aztán megyek melóba. Háromkor végzek, hazamegyek, és elfoglalom magam (internet, könyv, állatok), amíg ő is nem jön. Aztán eszünk, sorozatot nézünk, megbeszéljük milyen napunk volt. Közösen levisszük a kutyát sétálni, közben még beszélgetünk, megetetjük az állatokat, van egy kb fél órás esti rutin (tisztálkodás, takarítás, ilyesmi), azt elvégezzük közösen, aztán általában szeretkezünk, én alszom, ő még kockul kicsit.
2017. febr. 3. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!