Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok ti az ilyesmit hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti az ilyesmit hogy csináljátok?

Figyelt kérdés

Szőrtelenítés. Gondolom alapvető hogy elmész valahova akkor csupasz lábbal stb.jelensz meg. De igazából ha x éve együtt laktok, netán házasok is vagytok akkor mindig minden alkalommal szőrtelítotek mindeneteket? Vagy hogy csináljátok? :D én kezdek őszintén ráunni, bár tudom hogy egy szőrös láb vagy ne adj' Isten más kiábrándító :D de na.

Ki hogyan és mennyit szőrtelenít? :)

2018. aug. 25. 23:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Én hetente egyszer szoktam, mert nagyon érzékeny a bőröm és ennél többet nem bír. Epilátorral szoktam télen, nyáron borotva. Általában a fürdőben csinálom, ha a párom véletlenül meglát, nem esik össze holtan, de azért nem dörgölöm az orra alá.
2018. aug. 26. 09:18
 22/28 anonim ***** válasza:

"Nekem se a gyanta se az epilator nem jott be mert utana a szorszallak a borom ala notek be onnan kellet vagy kiszedegetni vagy 2-3 het mulva nagynehezen magatol kijot de addigra nagy lett.

A borotva utan hamar szuros lett.

Ezert mentem el a veglegesre."

Ezt szeretném én is, mert nekem is hamar benőnek a szálak. Most borotválom, de amikor szúr, akkor zavarni szokott. Viszont most egyelőre úri huncutság lenne részemről a végleges, nincs rá keret, de tervben van.

2018. aug. 26. 09:53
 23/28 anonim ***** válasza:
Nyáron hetente egyszer. A bikini vonalat borotvával, a hónaljamat, lábamat epilátorral. Télen kicsit más a helyzet, akkor van, hogy 2-3 hetente teszem rendbe magam. Amikor már hosszabb nagyon zavar, a férjemet sosem. Bár hozzá teszem nem vagyok egy szőrős típus szerencsére.
2018. aug. 26. 13:34
 24/28 anonim ***** válasza:

Alap, hogy nem szőrtelenítek.

Minek? Szőke a szőröm, max. csillog picit a napon, de ennyi :D

2018. aug. 27. 15:13
 25/28 anonim ***** válasza:
Mi naturálba nyomjuk XD soha nem szőrtelenítek, csak intim területen igazítom meg kb havi 1x. A párom nem annyira felszínes, hogy ezzel foglalkozzon (25 N, 5 éve stabil kapcsolatban)
2018. aug. 28. 15:14
 26/28 anonim ***** válasza:
25. Vagyok, még annyi, hogy soha nem is szőrtelenítettem, rendszeresen, szóval nem csak elkényelmesedtem
2018. aug. 28. 15:18
 27/28 anonim ***** válasza:
Nálunk ebből nem csinálunk világi problémát. Néha lusta vagyok szőrteleníteni, akkor megnő kicsit, de sose zavarta őt. És előtte szoktam megborotválkozni, arra se fintorgott soha. Nem is értem ebbem mi a probléma.
2018. aug. 28. 19:04
 28/28 anonim ***** válasza:

"a szarás is egy természetes dolog, azt is simán a pasid előtt szoktad?"

Akkor a női borotválás egyenlő a kakilással? Nem a férfi borotválással?

2018. aug. 28. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!