Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti az ilyesmit hogy csináljátok?
Szőrtelenítés. Gondolom alapvető hogy elmész valahova akkor csupasz lábbal stb.jelensz meg. De igazából ha x éve együtt laktok, netán házasok is vagytok akkor mindig minden alkalommal szőrtelítotek mindeneteket? Vagy hogy csináljátok? :D én kezdek őszintén ráunni, bár tudom hogy egy szőrös láb vagy ne adj' Isten más kiábrándító :D de na.
Ki hogyan és mennyit szőrtelenít? :)
"Nekem se a gyanta se az epilator nem jott be mert utana a szorszallak a borom ala notek be onnan kellet vagy kiszedegetni vagy 2-3 het mulva nagynehezen magatol kijot de addigra nagy lett.
A borotva utan hamar szuros lett.
Ezert mentem el a veglegesre."
Ezt szeretném én is, mert nekem is hamar benőnek a szálak. Most borotválom, de amikor szúr, akkor zavarni szokott. Viszont most egyelőre úri huncutság lenne részemről a végleges, nincs rá keret, de tervben van.
Alap, hogy nem szőrtelenítek.
Minek? Szőke a szőröm, max. csillog picit a napon, de ennyi :D
"a szarás is egy természetes dolog, azt is simán a pasid előtt szoktad?"
Akkor a női borotválás egyenlő a kakilással? Nem a férfi borotválással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!