Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti az ilyesmit hogy csináljátok?
Szőrtelenítés. Gondolom alapvető hogy elmész valahova akkor csupasz lábbal stb.jelensz meg. De igazából ha x éve együtt laktok, netán házasok is vagytok akkor mindig minden alkalommal szőrtelítotek mindeneteket? Vagy hogy csináljátok? :D én kezdek őszintén ráunni, bár tudom hogy egy szőrös láb vagy ne adj' Isten más kiábrándító :D de na.
Ki hogyan és mennyit szőrtelenít? :)
Én barátnőm hetente 1-2-szer
Télen meg a lábát talán csak 2 hetente. Akkor már szólnom kell néha a kis yetinek 😅
Egy arany szabály: nem a pasi előtt.
Aztán hogy kozmetika vagy epilátor teljesen mindegy, de vannak dolgok amik nem tartoznak a férfiakra.Szerintem.
1.hahahh :D
2.miért ne előtte? :D
a 2es egy bölcs nő.
ez tényleg nem tartozik ránk.
amúgy a szőrös puni az nem para.
a hónaljat meg a lábat pedig megoldod ahogy tudod.
Mivel nem vagyok egy szőrös típus (a lábamon van 7-8 szál az is csak térdig, a hónaljam sem veszélyes, illetve a többi sem), így heti egy alkalommal zuhanyzás közben borotvával gyorsan megvan.
Volt olyan alkalom, h az exem segítkezett az intimebb régióban... mit mondjak, neki ez nagyon tetszett, én nem lelkesedtem annyira... :))
"ha x éve együtt laktok, netán házasok is vagytok"
Mintha házasság után nem kellene már odafigyelni magunkra és megszűnhetünk férfinek/nőnek lenni.
Aztán még csodálkoznak az emberek, hogy ellaposodik és megromlik a házasság.
A társa pedig inkább megcsalja őt egy fiatal nővel/férfivel.
Fürdés/zuhanyozás közben 5 perc lehúzni, ha rendszeresen csinálod. Ha hosszabb a bunda, akkor tart tovább.
Két naponta szoktam. .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!