Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti az ilyesmit hogy csináljátok?
Szőrtelenítés. Gondolom alapvető hogy elmész valahova akkor csupasz lábbal stb.jelensz meg. De igazából ha x éve együtt laktok, netán házasok is vagytok akkor mindig minden alkalommal szőrtelítotek mindeneteket? Vagy hogy csináljátok? :D én kezdek őszintén ráunni, bár tudom hogy egy szőrös láb vagy ne adj' Isten más kiábrándító :D de na.
Ki hogyan és mennyit szőrtelenít? :)
Egy csomó nő ráun hosszú párkapcsolatban a láb szőrtelenítésére...
Előbb csak télen marad bundás, aztán már a punci meg a pospsi is egyre tüskésebb, majd jön a lenőtt haj, és a többi, a végén meg a csodálkozás, hogy ő beleunt a szőrtelenítésbe, a férfi meg beleunt a kapcsolatba.
A szőr beleuntat a kapcsolatba, olvasd, amit írnak, okulj.
Nőknek kuss és fogadják el a bundát, férfiaknak jár a fincsi bőr.
Különélve sem szőrtelenítettem mindig mindenem.
Csupa szőr sosem voltam, de borostás igen. Nem bírja a bőröm, amíg nem feltűnő csak kicsit sünis pont nem érdekel. 2-3 naponta szoktam borotválkozni. Intim területen meg csak megigazítom mert az a legrosszabb terület. Aki szeret az elfogadja, olyannal meg nem maradnék aki emiatt hisztizik.
egyedül az arcszőrtelenítést értem meg..
az én partnerem le fog szokni az állandó szőrtelenítésről..ezt most prognosztizálom nektek
Télen és nyáron se várom meg, hogy nagyon megnőjön, mert zavar. Talán annyi, hogy nyáron, amikor 7/24-ben csupasz a lábszáram, ott gyakrabban végigfutok rajta, nem várom meg a pici borostát sem. A lábam bírja, nem pöttyözik ki.
Ez nem változott házasságban sem. Én sem adtam alább, egyszerűen mert a komfortérzetem nem engedi, de a férjem sem jön zavarba pár szál szőr vagy egy kisebb borosta miatt.
Nyáron gyakrabban(heti kétszer), télen ritkábban (heti vagy két heti) Párom előtt is szoktam epilálni és NEM zavarja.
Ez egy természetes dolog, nem kell bújkálni ilyenkor. Aki azt írta, hogy nem a pasi előtt csináljuk, az ritka éretlen és gyerekes kislány még.
Elmesz vegleges szortelenitesre.
Nekem se a gyanta se az epilator nem jott be mert utana a szorszallak a borom ala notek be onnan kellet vagy kiszedegetni vagy 2-3 het mulva nagynehezen magatol kijot de addigra nagy lett.
A borotva utan hamar szuros lett.
Ezert mentem el a veglegesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!