Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti egy szóra ugrotok, ha megkér titeket a párotok, hogy csináljatok neki enni?
Nálunk (még nem lakunk együtt) ilyen meglepetés kajálások vannak,mikor egyikűnk készít valamit a másiknak "cukiságból".
Egyéb esetben senki nem a másik kiszolgáló egysége,el tudjuk intézni magunknak a kajacsinálást ha éhesek vagyunk,nem kell hozzá a másik fél.
"Mainőknemnők" cimke:
Menj vissza anyucihoz. Nem attol no valaki, hogy ugral egy eletkeptelen, lusta pasinak, te kis himsoviniszta.
Engem lehet leugatni antifeminista jelzőkkel, de ha egyszer engem megkér a párom valamire, ha nem is egyből ugrok, de szívesen megteszem neki- akár kajakészítés, akár teafőzés, hasonlók. Ahogyan ő is ugyanígy a kedvemre tesz, ha arról van szó.
Az meg a másik, hogy ha éppenséggel pont csinálok magamnak egy szendvicset, mert éhes vagyok, aztán ő meglátja, erről eszébe jut, hogy ő is éhes, és megkér, hogy ha amúgy is már benne vagyok a folyamatban, légyszi neki is készítsek egyet, nem fogom a tányért mérgemben a földhöz vágni, hogy hogy merészel házicselédnek nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!