Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ezt miért csináljátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezt miért csináljátok?

Figyelt kérdés

Beszélgetek lánnyal facebookon már egy ideje, egyszercsak eltűnik egy téma közepén, utána nem jelentkezik napokig.

Ez vajon miért lehet, amikor előtte tök jól elbeszélgettünk? Miért nem jelez valamit? Vagy írja meg legalább, hogy "bocs, ez ennyi volt"?

Vagy majd ír? Írjak rá én, hogy van-e valami probléma?

2017. szept. 6. 17:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem divat jelezni, hogy "bocs, ennyi volt". Ha eltűnt, hagyd békén!
2017. szept. 6. 17:17
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert szánalmas emberek, nemtől függetlenül.
2017. szept. 6. 17:24
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Ha annyira sem képes, hogy jelezze: részéről ennyi volt, akkor szerintem nem ér annyit, hogy ráírj.
2017. szept. 6. 17:28
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Mert azt gondolja, ő hercegnő és megteheti...
2017. szept. 6. 17:33
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te is írhatsz neki, mert sosem lehet tudni, miért nem jelentkezik, nem feltétlenül csak az elutasítást kell látni benne.
2017. szept. 6. 17:43
 6/17 anonim ***** válasza:
44%
Mert más dolga is van, minthogy veled beszélgessen énjel nappal.
2017. szept. 6. 17:51
 7/17 A kérdező kommentje:

5 napja nem írt, és azért annyira ideje csak lenne, hogy válaszoljon legalább röviden..ez nem kifogás.

Vagy ezek szerint ennyire nem vagyok fontos neki?

Egyébként már randiztunk is, előtte és utána is ugyanolyan jóízűen beszélgettünk.

2017. szept. 6. 18:19
 8/17 anonim ***** válasza:
Lehet hogy elkapta egy gyilkos a lakásán, azért szakadt meg a beszélgetés, te meg itt hisztizel, a másik lehetőség, hogy le sem szar. Szóval neked már nem opció a csaj. :)
2017. szept. 6. 18:50
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én elmondom miért van ez,mint nő aki szintén csinál ilyeneket. Legalábbis nálam miért van ez így. Beszélgetünk oké mint írtad hosszabb ideig,de aztán ránézek az órára,hú ennyi idő van és még nem csináltam semmit ,bezárom az appot és megyek dolgomra, közben lehet hogy ír sok más ember is,este nekik válaszolgatok és te teljesen hátracsúszol így kimegy a fejemből hogy neked is írjak. Lehet másnap eszembe jutsz,de úgy vagyok vele ah ha ráírok most akkor folyamat fog írni és nem lesz megint időm a dolgaimra így kihagyom. Esetleg ha te rámírsz akkor biztosan válaszolok most már mert pofátlanság lenne nem válaszolni. Teszem hozzá,hogy semmi bajom veled az égvilágon sőt lekoptatni sem akarlak. De sokszor nagyon fárasztó csetelni sőt én már egyenesen utálom is. Inkább beszélj meg egy jó programot velem vagy hívj fel telefonon.
2017. szept. 6. 19:23
 10/17 anonim ***** válasza:
Az ilyesmi engem is ki szokott akasztani. Néha már azt kívánom bár csak ne is léteznék és léteztem volna. Már nagyon ki vagyok, hogy randi nem jönne össze, de egy chat-es beszélgetés is abból áll ó, hogy naponta három naponta egy két kérdez felelek....
2017. szept. 6. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!