Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezt miért csináljátok?
Beszélgetek lánnyal facebookon már egy ideje, egyszercsak eltűnik egy téma közepén, utána nem jelentkezik napokig.
Ez vajon miért lehet, amikor előtte tök jól elbeszélgettünk? Miért nem jelez valamit? Vagy írja meg legalább, hogy "bocs, ez ennyi volt"?
Vagy majd ír? Írjak rá én, hogy van-e valami probléma?
Szóval engem pasiként is idegesít, ha valaki alig várja hogy fellépjek, lecsap, és el is várja, hogy szórakoztassam, amíg neki kedve van.
Te nem vitted kicsit túlzásba esetleg?
Mert, ha találkoztak már, akkor illik mindig válaszolni? Szerintem igen, de a tapasztalatok nem ezt diktálják.
Velem simán megcsinálta egy lány, hogy annak ellenére, hogy személyesen jól elvoltunk, beszélgettünk, röhögcséltünk, buliztunk, nem írt vissza. Azóta én is így adom elő. Ha nincs kedvem és nem jön be egy lány akkor el se olvasom. Néhány rossz tapasztalat keményen helyrepofozza az embert.
9-es válaszoló, szépen leírta a dolog lényegét. Még annyit azért hozzátennék, ha valaki tényleg érdekel és akarok tőle valamit, akkor azért valószínű, hogy nem felejtem el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!