Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ezt miért csináljátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezt miért csináljátok?

Figyelt kérdés

Beszélgetek lánnyal facebookon már egy ideje, egyszercsak eltűnik egy téma közepén, utána nem jelentkezik napokig.

Ez vajon miért lehet, amikor előtte tök jól elbeszélgettünk? Miért nem jelez valamit? Vagy írja meg legalább, hogy "bocs, ez ennyi volt"?

Vagy majd ír? Írjak rá én, hogy van-e valami probléma?

2017. szept. 6. 17:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egyébként ja, én férfiként utálom a chatet és a telefont is, élőben szeretek kommunikálni, esetleg emailben.
2017. szept. 6. 21:12
 12/17 anonim ***** válasza:
Vagy nem érdekled,vagy várná tőled azt a tökös húzást,hogy végre élőben történő randit kezdeményezz.
2017. szept. 6. 21:37
 13/17 A kérdező kommentje:
Már randiztunk, csak most egyéb körülmények miatt nem tudunk találkozni megint egy ideig, és ezt mindketten tudjuk.
2017. szept. 6. 21:49
 14/17 anonim ***** válasza:
60%
Ja, hát vannak ilyen fura dolgok nőkkel. Mondjuk nekem is van olyan, hogy nincs kedvem írni valakinek, annak ellenére, hogy amúgy meg kedvelem. Főleg olyanokkal nincs kedvem csetelgetni, akiktől nem lehet szabadulni. Egyszerűen nekem nem fun. Élőben szívesen elbeszélgetek valakivel, de csetelés helyett jobban élvezem, ha kattintgatok a neten, vagy megnézek egy sorozatrész.
2017. szept. 6. 22:06
 15/17 anonim ***** válasza:

Szóval engem pasiként is idegesít, ha valaki alig várja hogy fellépjek, lecsap, és el is várja, hogy szórakoztassam, amíg neki kedve van.

Te nem vitted kicsit túlzásba esetleg?

2017. szept. 6. 22:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Lattad valaha is? Ha nem, semmivel nem tartozik. Kozbejott neki vslami, valaki. Elszamolas valos ismerosokkel van. Nem sons nem latott emberwkkel.
2017. szept. 7. 02:12
 17/17 anonim ***** válasza:

Mert, ha találkoztak már, akkor illik mindig válaszolni? Szerintem igen, de a tapasztalatok nem ezt diktálják.

Velem simán megcsinálta egy lány, hogy annak ellenére, hogy személyesen jól elvoltunk, beszélgettünk, röhögcséltünk, buliztunk, nem írt vissza. Azóta én is így adom elő. Ha nincs kedvem és nem jön be egy lány akkor el se olvasom. Néhány rossz tapasztalat keményen helyrepofozza az embert.

9-es válaszoló, szépen leírta a dolog lényegét. Még annyit azért hozzátennék, ha valaki tényleg érdekel és akarok tőle valamit, akkor azért valószínű, hogy nem felejtem el. :)

2017. szept. 7. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!