Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ezt miért csináljátok?
Ennek nagyon sok oka lehet...
Nem vesz komolyan; tetszel neki, de nem eléggé; taktikázik (hiányérzetet kelt, gondolkodáis időt hagy); kíváncsi hogy lépsz-e, tetszeik-e neked is... Stb.
Pont úgy van ahogy nálatok csak fordítva.
Nektek több pasi küldi a jeleket majd eldöntitek, hogy közülük ki a befutó.
Mi pedig többnyire több vasat tartunk a tűzben és amelyik lánynál a legjobban esik a visszajelzés az a befutó.
Én is csináltam már csak az a baj, hogy férfiként könnyebb 2 szék közül a padlóra esni. Volt egy lány aki tetszett, elkértem az elérhetőségét, oda-vissza jelölés megvolt majd egy évig annyit sem írtam neki, hogy szia mert időközben lett más aki megtetszett, de nála meg fordítva lett, ő választott mást. Amikor legközelebb láttam a lányt, még mindig láttam, hogy érdeklem, de már kapcsolatban volt. Csak egyetlen randiig és csókolózásik jutottunk pedig mondta, hogy ha akkor elhívom nem kellett volna sokat puncsolnom neki, hogy lehúzzam a bugyit róla. Hát... szívás. :D
Péntek este miért nem mentek bulizni? :D
#2 Igaz. :D Lányokra jobban jellemző ez, bár én is csináltam már ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!