Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, ti egy szóra ugrotok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti egy szóra ugrotok, ha megkér titeket a párotok, hogy csináljatok neki enni?

Figyelt kérdés

#Mainőknemnők
2017. szept. 24. 10:57
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
Mi ált.együtt csináljuk a kaját,de van mikor ő készít nekem vagy fordítva. Amúgy szívesen kiszolgáljuk egymást ha úgy van,nem nyűg egyikünknek sem.
2017. szept. 24. 13:26
 12/51 anonim ***** válasza:

Egyrészt igen, mert szeretek főzőcskézni, meg szeretem kicsit kényeztetni hogyha nehéz napja volt. Amúgy is csak akkor kér meg ilyenre, hogyha nagyon fáradt vagy rosszul van, egyébként meg szokta magának csinálni.

De nyilván ha minden nap csicskáztatás jelleggel követelné a kaját, akkor előbb-utóbb megunnám. Van két kis keze meg felnőtt ember. Mivel minden nap van főtt kaja csak annyit kell csinálnia, hogy betolja a mikróba. A társa vagyok nem a szolgája. Meg nyilván ha ez nem oda-vissza működne, akkor is más lenne a helyzet. Tehát ha ő megkérne, hogy csináljak kaját, de ő nem hozna nekem egy kávét mondjuk ha megkérem, akkor nem csinálnám ilyen szivesen.

2017. szept. 24. 14:48
 13/51 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus.. Van különbség aközött, hogy a párom csettint egyet és a s.ggét is kinyalom, meg aközött, hogy vezetek egy háztartást úgy, ahogy mindkettőnknek megfelel. A kettő nem ugyan az.

Főzök, mosok, takarítok 8 óra munka mellett, nem fogok csicskázni. A párom se várja el. Van minden nap főtt kaja, el van mosogatva stb. Ez neki elég. Reggel úgy is megbeszéljük, hogy mit szeretne enni. Ha meg esetleg délután megkívánja a palacsintát, akkor szépen megkér, hogy csináljak, vagy kikeveri a tésztát. Szerintem ettől egy pasinak se esik le a karikagyűrű az ujjáról. Ha érzek még annyi energiát, akkor csinálok, ha nem akkor csináljon ő. Mi lenne ha egyedül lakna? Éhen halna, belefulladna a koszba? Hagyjuk már... egy pasinak is tudnia kell ellátni magát attól függetlenül, hogy amíg együtt leszünk legjobb képességem szerint igyekszem vezetni a háztartást.

Mellesleg ha 100 évvel ezelőtt Pista bá az asszonynak azt mondta, hogy asszony most azonnal süssél nekem túrós rétest kapott akkora pofont a sodrófával hogy csak nézett.

Illetve visszakérdeznék egy pár fontos dologra. Autószerelés, villamos munkák, hólapátolás, vakolás, glettelés, fűnyírás, bicikli szerelés, családfenntartás, bútorjavítás? Mennek? Csinálod? Te is csak egy egyedül maradt anyuci pici fia vagy, aki nem tudja elviselni, hogy nincs kinyalva a s.gge.

2017. szept. 24. 20:50
 14/51 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj veled kérdező, hogy a stílusod nem kérő, hanem ugráltató, parancsoló, szidalmazó. A nők nagyon szívesen teljesítik a párjuk kérését, mert szeretik kényeztetni azt, aki fontos nekik, de ha valaki ilyen követelőző, vádaskodó, ráadásul ilyen sunyi módon próbál vallomást kierőszakolni, az elveszi az ember kedvét a kedvességtől. A nőkkel nincs semmi baj, csak veled nem éri meg kedvesnek lenni, mert tüskeböki vagy.
2017. szept. 24. 21:03
 15/51 anonim ***** válasza:
Nem... mi felváltva főzünk a férjemmel, megbeszéljük/beosztjuk ki melyik nap.
2017. szept. 24. 21:34
 16/51 anonim ***** válasza:
Nem. Ha közeledik egy főétkezés, együtt főzünk, vagy beosztjuk hogy én főzök, ő mosogat, vagy valami ilyesmi. Ilyenkor nyilván két adag étel készül, mert ketten lakunk egy háztartásban, nem fogok egy adag csirkét sütni azzal hogy főzzön magára. De ha csak úgy enne valamit, ki tudja szolgálni magát. Szerencsére nincs is ilyen elvárás, ha éhes, szépen kimegy a konyhába és keres magának ételt, fel sem merült hogy ez ne így legyen.
2017. szept. 24. 22:14
 17/51 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én azt sem tudom elképzelni, hogy ha megéhezem, odamegyek egy másik felnőtthöz, hogy "etess meg".
2017. szept. 24. 22:16
 18/51 anonim ***** válasza:
Letörölték a kérdező kommentjét, bocsi, hogy így értelmetlen amit írtam. :)
2017. szept. 24. 22:16
 19/51 anonim ***** válasza:
Hagyuk már az álszenteskedést! Mindenki szivesen venné, ha a párja főzne rá, és neki nem kéne:)
2017. szept. 24. 22:38
 20/51 anonim ***** válasza:
Én azt szeretném, ha olyan gazdag lennék, hogy szakácsom lenne.
2017. szept. 25. 01:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!