Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak! Nektek, miért jó ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek, miért jó ez?

Figyelt kérdés
Mondjuk kapcsolatban vagytok valakivel ,és az adott nőnek mástól van vagy 3 gyereke,de egyik se közös veletek. Miért jó más kölykét nevelni?
2018. aug. 22. 17:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Így már más,hát egy normális férfi nem neveli más utódját.Azért nem semmi hogy valaki azért gürizik hogy egy idegenre költse a fizetését,ahelyett hogy magán segítene. Gondolom ez az anyukának is jól jön,de ha megkérdeznék tőle,biztos tagadná.
2018. aug. 22. 18:11
 12/20 anonim ***** válasza:
62%

Kinek mi fer bele. Nekem van gyerekem meg is valogathatok a normalis ferfiak kozul...sokan elfogadjak a lanyom. Aki nem az meg szamomra jelentektelen. Nincs avval gond h neked nemkell egyerekes no....ugyan ugy ahogy avval sincs baj h a legtibb no elvarja a kulob elest,autot vagy epp a jo keresetet.

N26

2018. aug. 22. 18:24
 13/20 anonim ***** válasza:
A legtöbbek ilyenbe nem mennek bele. A legtöbb ilyen férfi erősen lead általában az igényeiből, persze a kényelem is szerepet játszhat, hogy egy ilyen nőt könnyű volt megszerezni, jobbat meg nem talál.
2018. aug. 22. 18:44
 14/20 A kérdező kommentje:
13 nézzük fordítva. Neked udvarol egy pasi és van egy gyereke vagy több,nem tőled. Neked viszont nincs. Neked kéne ilyen pasi??!
2018. aug. 22. 18:45
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
H nezzuk igy. A lanyom apjanak volt mar egy lanya. Es igen...szerettem es kellett ugy is,gyerekkel. Es meg raadasul jelenleg is velem el a lanya...mar 18 eves. Es nem csak egy mostoha gyerek.
2018. aug. 22. 18:48
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
13 "sokan elfogadjak a lanyom." --az más, az egy jövőbeni befektetés, hogy majd pár év múlva őt is kúrogathatja...ehe..ehe...
2018. aug. 22. 18:48
 17/20 A legrosszindulatúbb ***** válasza:

Soha nem vállalnék be egy ilyen párkapcsolatot. Volt elég példa az ismerősi körömben, hogy gyakorlatilag rátelepedtek a férfira kölyköstül, mindenestül. Aztán amikor ezek a srácok rájöttek, hogy hónapok óta elég durván le vannak rántva anyagilag, úgy dobták ki a csajokat, hogy nézni is öröm volt.

Én meg szeretek más kárán tanulni, úgyhogy köszi, nem.

2018. aug. 22. 18:59
 18/20 anonim ***** válasza:

Most miért baj ez neked de őszintén?

Te nem jönnél össze ilyen nővel, olyannal akinek gyereke van. És?? Kit érdekel, azt csinálsz amit akarsz.

Tény 3 gyermekes nővel én sem jönnék össze.

1 gyerek az még belefér de ott sok dolognak stimmelnie kéne még.

De had legyen már együtt mindenki azzal ami neki jó.

2018. aug. 22. 19:05
 19/20 anonim ***** válasza:

Más máshogy gondolkozik, mint te.

A nővérem 2 kisfiúval vált, most van új párja, aki imádja őt is, és a srácokat is, sokszor viszi őket ide-oda, focizik velük, stb.

Lehet ám úgy is szeretni egy gyereket, hogy nem a sajátod vérszerint.

Írom ezt úgy, hogy egyébként én se jönnék össze olyannal, akinek van gyereke már, de én belátom és elfogadom, hogy nem mindenki ugyanolyan, mint én.

2018. aug. 23. 10:34
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy jó barátom elég sokáig együtt élt egy kétgyerekes nővel. A helyzet az, hogy a végén már jobban szerette a gyerekeket, mint a nőt és ezt értsd úgy, hogy hónapokig húzta a szakítást azért, mert a gyerekeket nem tudta elengedni!

Szóval nem vagyunk egyformák.

2018. aug. 24. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!