Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek, miért jó ez?
Kinek mi fer bele. Nekem van gyerekem meg is valogathatok a normalis ferfiak kozul...sokan elfogadjak a lanyom. Aki nem az meg szamomra jelentektelen. Nincs avval gond h neked nemkell egyerekes no....ugyan ugy ahogy avval sincs baj h a legtibb no elvarja a kulob elest,autot vagy epp a jo keresetet.
N26
Soha nem vállalnék be egy ilyen párkapcsolatot. Volt elég példa az ismerősi körömben, hogy gyakorlatilag rátelepedtek a férfira kölyköstül, mindenestül. Aztán amikor ezek a srácok rájöttek, hogy hónapok óta elég durván le vannak rántva anyagilag, úgy dobták ki a csajokat, hogy nézni is öröm volt.
Én meg szeretek más kárán tanulni, úgyhogy köszi, nem.
Most miért baj ez neked de őszintén?
Te nem jönnél össze ilyen nővel, olyannal akinek gyereke van. És?? Kit érdekel, azt csinálsz amit akarsz.
Tény 3 gyermekes nővel én sem jönnék össze.
1 gyerek az még belefér de ott sok dolognak stimmelnie kéne még.
De had legyen már együtt mindenki azzal ami neki jó.
Más máshogy gondolkozik, mint te.
A nővérem 2 kisfiúval vált, most van új párja, aki imádja őt is, és a srácokat is, sokszor viszi őket ide-oda, focizik velük, stb.
Lehet ám úgy is szeretni egy gyereket, hogy nem a sajátod vérszerint.
Írom ezt úgy, hogy egyébként én se jönnék össze olyannal, akinek van gyereke már, de én belátom és elfogadom, hogy nem mindenki ugyanolyan, mint én.
Egy jó barátom elég sokáig együtt élt egy kétgyerekes nővel. A helyzet az, hogy a végén már jobban szerette a gyerekeket, mint a nőt és ezt értsd úgy, hogy hónapokig húzta a szakítást azért, mert a gyerekeket nem tudta elengedni!
Szóval nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!