Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiak! Milyen a szex a feleségetekkel az 1-10-ig skálán? (a 10 a fullos) Milyen gyakran kezdeményeztek, vagy kezdeményez a párotok?
10/9. Az esetek több, mint felében én kezdeményezek, neki alapból kevesebbre lenne igénye, de ezt már az esküvő előtt is többször átbeszéltük, h működhet-e, és hogyan, ugyanis nagyon szeretjük egymást, és ezen kívül minden tökéletes. A kompromisszum működik nálunk; van, hogy megoldja nekem “okosan”, ill. én se halok bele, ha néha elmarad a dolog.
Én 31, feleségem 28, 9 éve együtt.
10/10. A szex mindig eszméletlen jó vele, régen is, most is az. Nagyon szeretem őt, és ő is engem, a vonzalom is ugyanúgy megvan. Kb 60-40 arányban kezdeményezünk, én a többet, de ő sem hanyagol el ilyen szempontból egyáltalán. Heti 5, max 8 alkalommal szeretkezünk.
Nem változtatnék rajta semmit, úgy szeretem őt ahogy van. Nem tagadom, annak örülnék, ha lenne benne némi leszbikus hajlam, hogy láthassam egy másik lánnyal játszani. (csak őket, én nem akarnék beszállni) De ez nem nélkülözhetetlen számomra, mindössze fantázia.
8 éve vagyunk együtt. 29 éves vagyok, a feleségem 32.
3-4-es. Mert egy balfa$z vagyok. Örültem hogy összejött egy nő az életemben. Nem nézek ki jól, nem vagyok agresszív, inkább barátságos. Tehát kb. a férfiasság teljes ellentéte. Amúgy dolgozom, segítek mindenben.
Szerintem az ágyban is rossz vagyok, nincs nagy farkam. Kb. egy totál csőd, csak egy lélegző organizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!