Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak libidója 28 felett lecsökken?
Az hogy már nem féltékeny annak örülj. Gondolom azt hiszed, hogy a féltékenység egyenlő a féltéssel. Ha tényleg ezt hiszed, akkor ásd el magad jó mélyre, mert semmi köze hozzá.
A féltékenység önbizalomhiányból származik és abból, hogy nem bízik meg valaki a párjában. A féltékenység mindig arról szól, aki érzi és semmi köze a másikhoz.
Biztos kíván, csak kevesebbet. Miért nem vele beszéled meg a problémádat? Tőlünk várod a megváltást?
Lehet, hogy már megszokta, hogy mindig ott vagy vele..stb.
19:43
Igen , énis pont igy érzek . Az önbizalmam igen lecsökkent és e miatt rosszkedvü is vagyok.már nem az a vidám , élettelteli nö vagyok aki 2 évvel ezelött voltam.
21:05
Probáltam vele megbeszélni ma , azt mondja tudja hogy negváltozott de nem tudja miért .
Nem várok megváltást ! De te mit keresel ezen az oldalon ha igy állsz hozzá ha vkinek hozzáirsz ? Gondolom azért irok ide mert tanácstalan vagyok. És igyis elég gáz a téma ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!