Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A férfiak libidója 28 felett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak libidója 28 felett lecsökken?

Figyelt kérdés
6 éve élünk együtt és már nem kiván a párom :( És már nem is féltékeny...
2018. júl. 1. 19:34
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
32%
Meghíztál?
2018. júl. 1. 19:38
 2/27 anonim válasza:
82%
Nem, csak kezd megunni. Bocsi, de valószínűleg tényleg ez lehet.
2018. júl. 1. 19:39
 3/27 A kérdező kommentje:
Nem . Összesen 3 kg ot szedtem fel az évek alatt . Nem vagyok hizékony.
2018. júl. 1. 19:41
 4/27 anonim ***** válasza:
93%
Az én barátom is ilyen. Alig akar szexelni...jó, ha heti egyszer szoktunk. Keresem magamban a hibát, pedig nem változtam a megismerkedésünk óta. Csak csökken az önbizalmam.
2018. júl. 1. 19:43
 5/27 anonim ***** válasza:
69%
Na, egyszer az a baj, ha szexmániás a pasi, máskor meg az, hogy keveset akar szexelni...
2018. júl. 1. 19:50
 6/27 anonim ***** válasza:
72%
nem. kb úgy 58-68 fölött csökken
2018. júl. 1. 20:06
 7/27 anonim ***** válasza:
60%
Hát én örülnék, ha kicsit már csökkenne a férjem libidója, de épp olyan mint mikor megismertem 15 éve..ő 40 éves..Viszont az enyém csökkent.Amúgy szerintem ez teljesen egyénfüggő.
2018. júl. 1. 20:07
 8/27 anonim ***** válasza:
50%

Az hogy már nem féltékeny annak örülj. Gondolom azt hiszed, hogy a féltékenység egyenlő a féltéssel. Ha tényleg ezt hiszed, akkor ásd el magad jó mélyre, mert semmi köze hozzá.

A féltékenység önbizalomhiányból származik és abból, hogy nem bízik meg valaki a párjában. A féltékenység mindig arról szól, aki érzi és semmi köze a másikhoz.

Biztos kíván, csak kevesebbet. Miért nem vele beszéled meg a problémádat? Tőlünk várod a megváltást?

Lehet, hogy már megszokta, hogy mindig ott vagy vele..stb.

2018. júl. 1. 21:05
 9/27 A kérdező kommentje:

19:43

Igen , énis pont igy érzek . Az önbizalmam igen lecsökkent és e miatt rosszkedvü is vagyok.már nem az a vidám , élettelteli nö vagyok aki 2 évvel ezelött voltam.

2018. júl. 1. 21:12
 10/27 A kérdező kommentje:

21:05

Probáltam vele megbeszélni ma , azt mondja tudja hogy negváltozott de nem tudja miért .

Nem várok megváltást ! De te mit keresel ezen az oldalon ha igy állsz hozzá ha vkinek hozzáirsz ? Gondolom azért irok ide mert tanácstalan vagyok. És igyis elég gáz a téma ....

2018. júl. 1. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!