Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek nagyon alacsony a libidója. Hogyan mondjam el neki, hogyan utaljak rá, hogy ez így nem megy sokáig?
Tapintatosan beszéld ezt meg vele,hogy esetleg válthatna gyógyszert.
Vagy partnert. Mert mivan ha téged nem kíván? Erre nem is gondolsz?
felesleges. vége a kapcsolatnak, most szólok kicsicsíra. Én is így jártam évekig húztam. a vége az volt, hogy ő dobott ... ne tedd tönkre , minél előbb kerülj ki a kapcsoaltból, kezdd el értékelni magad, dolgozz, csináld azt amit akarsz és olyan lánnnyal jöjj össze legközelebb, aki ugyanakkora szexéhes vad, mint te.
:) én is ezt teszem. Sokkal jobb mióta nincs nőm. Találtam egy kedves lányt akivel szétkeféljük egymás agyát!!!! :D !!!!
aztán majd remélem találok ilyet barátnőben is magamnak. ha nem, nem. nem kell mindnekinek görcsösen párt találnia. ez teszi tönkre az éltedet, a kapcsolataidat, mielőtt még létrejönnének. Ismerkedni ér, sőt kell, csak őszintén lazán: aztán vagy lesz valami vagy nem. Csak azért mert kedves szép és jól néz ki és odaadó, még nem kell járni egy jónővel. Tudj vele totálisan felszabadultan boldog lenni.
Hajrá!!!! minél hamarabb lépj,még nincs veszve semmi.
Természetesen először próbáld meg vele őszintén megbesézlni a dolgot, én csak már leírtam ,hogy 90%-hogy mi lesz. :) Ha csak nem valami konkrét ok volt, amit megoldotok.
Ha így van, akko sok boldogságot.
Tanulság: Csak őszintén :P Ha nem bírja, leves. Ne őrülj meg 40 éves korodra.
nye nye nye tapintatosan beszéld meg vele.
BULLSHIT!!!
Őszintén. Mi kell. Legyen nyoma. Sírás, stb. TAPINTATOSAN ... bazze... hányok. oké nem lebunkózni kell, de nem kell köríteni, ferdíteni és enyhíteni!! KI KELL MONDANI, MI VAN!
Nagyon jó kis kapcsolat lehet, ahol ennyire alap dolgot nem lehet nyíltan megbeszélni. Már bocs.
Igen lehet a tabi miatt. Pl.
Minidg ennyi volt az igénye vagy csak mióta tablettázik?
1. Két hetente szexeltek? Hány évesek vagyok? 40? 50?
2. Ha csak a barátnőmön múlna, ő is kevesebbszer szexelne. De amikor kívánom a szexet, egyszerűen rámászok és olyankor ő is megkívánja.
Ha értenél a nőkhöz, akkor tudnád hogy sokszor pusztán az hozza őket szexuális vágyba, izgalomba, ha tudják hogy valaki meg akarja dugni őket.
"Ha értenél a nőkhöz, akkor tudnád hogy sokszor pusztán az hozza őket szexuális vágyba, izgalomba, ha tudják hogy valaki meg akarja dugni őket."
Ezt nőként én is tudom tanúsítani.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!