Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A férfiak libidója 28 felett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak libidója 28 felett lecsökken?

Figyelt kérdés
6 éve élünk együtt és már nem kiván a párom :( És már nem is féltékeny...
2018. júl. 1. 19:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Pedig csak ő tudja, hogy mi változott, más nem. Kifogás, ha nem tudja. Vagy tudja, csak nem akarja elmondani.

Mindig minden okkal történik. Annak is oka van, hogy lecsökkent a libidója. Beszélgessetek még erről, még mélyebben.

Olyan nem létezik, hogy valakinek csak úgy minden ok nélkül lecsökken a libidója.

2018. júl. 1. 21:22
 12/27 anonim ***** válasza:
15%

Tehát a nők önbizalma abból ered, hogy hányszor vannak hetente megdugva?

Ez jó, mit is szoktatok mondani a szexuálisan vagy teljesen tapasztalatlan, vagy nők által mindig elutasitasba ütköző férfiaknak? Az önbizalom belülről fakad meg a többi marhaság... 😁

Egyébként max. irántad csökkent a libidója. A pörköltre is rá lehet unni 6 év után.

2018. júl. 1. 21:38
 13/27 anonim ***** válasza:
Mennyire súlyos a helyzet? Abszolút nem közeledik hozzád? Fogadja a közeledèsedet? Vagy azt is teljesen elutasìtja? Milyen gyakran lehet ágyba csábítani? Mivel próbálkoztál eddig? Mennyire erős a lelki kapocs? Társak vagytok vagy csak úgy elvagytok egymás mellett?
2018. júl. 1. 21:53
 14/27 anonim ***** válasza:
A sok szex eredménye az, hogy unalmassá válik az egész. Én a szexmániás barátnőmet 3 év után már fullra meguntam.
2018. júl. 1. 23:39
 15/27 A kérdező kommentje:

De közeledik 4 naponta kb de csak megsimogatja a vállam. ennyi , vagy pont odanyul. és nekem nem kell inkább felállok az ágybol is . erre ö másnap azt mondja hogy ö nem fog könyörögni meg veszekedni érte . én nem probálkozom , amiota ismerjük egymást mindig ö kezdeményezett . már van egy 6 éves fiunk . mindketten felnött 32 évesek vunk. én tavaly nyáron ehyszer probálkoztam nálla és azt mondta nekem mások ilyenkor már alszanak ! soha nem fogom neki elfelejteni !!! ő aki 2 évvel ezelöttig szoszerint meghalt volna értem .mindennap akarta / én akkor nem fáradtság miatt szülés után 3 évig /

Reggelente már a sirás jött rám mert soha nem pihentem ki magam , minden éjjel felébresztett mert ö addig nem tud elaludni. akkor ebböl veszekedtünk sokat .

Szo szerint megvolt Őrülve a testemért ! és ezt mások elött sem tudta titkolni most meg még megsem puszil ha hazajön munkábol . mindig á..t neki ha csak rámnézett már azt mondtam menjen orvoshoz .most meg ezért mondom hogy menjen .ez nem normális hogy vki igy ....lement 0 ra

2018. júl. 1. 23:54
 16/27 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy Te is hibás vagy a helyzetért? Sok év alatt egyetlen egyszer kezdeményeztél szexet, 3 évig elutasítottad, most meg csodálkozol, hogy nem kellesz neki. Azért durcizol, mert évekkel ezelőtt elutasított. Nagyon gyorsan szedd össze magad, és mint az úthenger, teperd le. Ha még nem lépett le a szeretőjével (biztosrs veheted, hogy van neki) talán vissza tudod hódítani. Adj bele mindent.
2018. júl. 2. 06:21
 17/27 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen neked mi a bajod kérdező? Kb.4 naponta közeledik hozzád a férjed, és Te vagy az, aki elutasítja. Te egyetlen elutasítástól is kiborultál, akkor képzeld el, milyen lehet a férjednek. Hiába vagy 32 éves felnőtt nő, úgy viselkedsz, mint egy 16 éves csitri, akinek gőze nincs mit akar, de azt azonnal. Valószínűleg belefáradt a férjed a sok viszonzatlan udvarlásba, elutasításba, és lett egy szeretője. Vagy csak leszokott a szexről. Te szúrtad el, Te tudod helyrehozni. Hajrá!
2018. júl. 2. 06:33
 18/27 anonim ***** válasza:

Az én feleségem is állandóan elutasított, az lett az eredménye hogy már nem látom benne a nőt. Egy ideig próbálkozik az ember, átgondolja hogy mit hibázhatott. Aztán rájöttem hogy már nem tudok többet tenni mint férfi. A háztartásban mindenben segítek, a gyereknevelésben úgyszintén. A főállásom mellett dolgozom, nem iszom, nem dohányzom, nem járok el otthonról. Nem vagyok agresszív, meghallgatom őt mindenben, nem hanyagolom el magam. Szóval ezek után rájöttem, hogy felejtős az egész.

Ami meg kifejezetten felb*sz, az az, amikor ultra gyökér férfiak s*ggét kinyalják a nők, amikor azok otthon semmit sem csinálnak, léha piaci legyek, akik még ráadásul meg is csalják a párjukat. Ekkor a hab a tortán az, amikor a nő azt mondja: de hát én szeretem... Anyááááááám... Tényleg egy fordított világban élünk.

2018. júl. 2. 15:13
 19/27 anonim ***** válasza:

Párom 35, de naponta legalább egyszer elkap, és sokszor random magához húz, megcsókol, simogat, és ha van időnk, akkor második menetet is megejtünk.

A TE párod nem kíván, ez egy dolog, de NEM minden férfi ilyen.

2018. júl. 2. 15:15
 20/27 anonim ***** válasza:

Jaaa, elolvastam, amit írtál.

Örülj neki, hogy még veled van, megkérdeztem a vőlegényemet, ő már rég kidobott volna, ha mindig elutasítom :D

Tök jogosan remélem a párod is észhez tér, és keres olyant, aki nem lerázza őt.

2018. júl. 2. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!