Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért mindig a szexről beszélg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a szexről beszélgetnek a férfiak?

Figyelt kérdés
Barátok is.. Párom is
2018. aug. 16. 23:09
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Munkahelyen legjobb mikor 12 órában erről kell beszélni úgy hogy még nővel se voltam.
2018. aug. 16. 23:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Barátom egyszer panaszkodott, hogy egyik kollégája folyamatosan ebédidőben mesélt az anális próbálkozásaikról a feleségével, vagy dicsekedett a nyalási technikájáról.

De én ezt nem tapasztaltam annyira férfiak részéről.

2018. aug. 17. 00:00
 3/10 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem a nők többet beszélnek róla. Férfiak között szóba se jön, de egy nővel másról talán nem is lehet beszélni...
2018. aug. 17. 00:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz, szoktak fociról is.

Viccet félretéve tényleg nem igaz, ha a barátaid és a párod is csak ennyiről tud beszélni az az ő szegénységi bizonyítványuk és biza te választottad őket.

2018. aug. 17. 01:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Úriembereknél ez nem szokás... ja te nem ilyet választottál? :D
2018. aug. 17. 01:28
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom, én is észrevettem, hogy baráti társaságban, ha valaki mesél valamit akkor úgy elvannak vele, ha viszont valaki a szexről beszél mindenki odafigyel. A párkapcsolatok, így a szex is szerves része az életünknek és mindenkit érint valamilyen formában. A szex az egyetlen közös pont minden ember életében, hiszen úgy jöttünk létre.

Másrészt én a párommal nagyon sokat beszélek róla. (Persze egyéb mellett) Mert szerintem/szerinte a legjobban kommunikációval tudjuk átadni az igényeinket és tudunk igazodni a másikhoz.

2018. aug. 17. 07:17
 7/10 anonim ***** válasza:

A férfiak nem beszélnek a szexről. A férfiak egy csomó témáról beszélnek, és tudják, hogy úriember csinálja és nem kérkedik vele. Egyébként már önmagában azzal lehet jól randizni, ha az ember nem beszél szexuális tartalomról, a nők többsége örül, hogy végre nem az a téma, hogy ki, és hogyan csinálja.

Az éretlen kisfiúk (a felnőttség nem azzal kezdődik, hogy elmúlik 18 éves az ember). és a prolik beszélnek állandóan a szexről

F

2018. aug. 17. 07:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Btw, aki kollégáknak munkaidőben a szexuális teljesítményével kerekedik, attól bátran meg lehet kérdezni, hogy egyébként mióta impotens.
2018. aug. 17. 07:48
 9/10 anonim ***** válasza:
8-as, Csernus könyvein túl a valódi világba is kimozdulsz...?
2018. aug. 19. 13:24
 10/10 anonim ***** válasza:
9: ez a mondat öregebb, mint csernus, ő is úgy nyúlta, mert elég valódi.
2018. aug. 19. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!