Munkahelyen férfiak beszélgetnek a nőkről de vannak akik nem szeretnek róluk beszélgetni azok melegek?
Én se szerettem a nőkről és a szexről beszélgetni, vagy ha mégis, csak kultúrált módon. Kapásból búzának tituláltak (sőt inkább kategorizáltak!). Ettől a felfogástól tudok hupililát okádni. Meg amúgy alapjában véve mit lehet beszélgetni a szexről? Hogy lefeküdt a nő, én meg betoltam-kihúztam perceken keresztül? Akiknek ez a fő témájuk, azok üres életűek és/vagy műveletlen suttyók.
És bármily hihetetlen, de én férfi létemre undorom az olyan kollégáktól, akik olyasmi dolgokat ecsetelnek akár egy óra hosszán keresztül, mint hogy hogy verte tele g*c**el a nője száját, meg hogy hogy adott neki egy taslást, mert orazilálás után a padlőszőnyegre köpött (konkrétan volt ilyen).
Én egy ötcsillagos szállodában dolgoztam, ahol egy buta faragatlan, agresszív cigó volt az egyik bizti őr. Büdös parfümje volt, állandóan arról beszélt kivel dugna, meg hogy milyen drága kocsija van. Állandóan olyan megjegyzései voltak a recepciós kolléganőmnek egy random nőről, hogy "húú, de beleverném a g*cimet annak a szájába". Ennél még messzebb is elment, a középkorú nő felettesemnek is ilyen megjegyzéseket tett. Ráadásul megfenyegette a szekus kollégáit és az egyik alól kirúgta a sámliját, emiatt hál istennek kidobták a fenébe.
Ki nem állhatom és mélyen megvetem az ilyen embereket, akik ennyire nem képesek moderálni magukat és ilyen faragatlan tuskók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!