Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A ferfiak mirol beszelgetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiak mirol beszelgetnek egas kozott?

Figyelt kérdés
Ha van baratnojuk kibeszelik oket? Milyen reszletesen?
2016. máj. 21. 21:16
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
*egymas kozott
2016. máj. 21. 21:19
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
Ne higgyétek azt, hogy csak körülöttetek forog a világ.
2016. máj. 21. 21:25
 3/11 anonim ***** válasza:
nálunk igen ! de a nők is kibeszélik sőt a nő haverjaim is kibeszélik nekem
2016. máj. 21. 21:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az utóbbi egy hét témái:

- A Grille15 nekem sokkal jobban tetszik, mint a Waffentrager E-100, de István haverom nem ért egyet

- Tibi lakást akar venni, de nem ismeri Pestet eléggé, hogy megfelelő döntést hozhasson.

- Imi valszeg meleg, de legalábbis ezzel hecceljük(az új kefe-frizurája sok muníciót jelentett).

- Andris csaja nem hajlandó szopni. A srácok egyöntetű véleménye, hogy ő a leggyengébb láncszem.

- Zoli1 szar értékelést kapott a FY végén és aggódik a bónusz miatt.

- Zoli2 egy óvatlan GoT spoilerezés miatt berágott és majdnem összeverekedett egy másik haverral ebédnél.

2016. máj. 21. 21:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Gondolom mint ahogy nálatok szokás.
2016. máj. 21. 21:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Tarr Béla filmjeiről.
2016. máj. 21. 21:43
 7/11 anonim ***** válasza:

Mikor megyünk gokartozni vagy sütögetni. Hol kajálunk legközelebb, mi van a nőddel Ákos? Mikor lesz az esküvő? Mikor mentél el érte? Észre se vettük, hogy eltűntél :D Nálatok Karesz minden rendben? Tök aranyos kis barátnőd van örülök, hogy végre boldognak látlak. Remélem ő már végre tényleg az igazi. Látszik, hogy nagyon szeret és kötődik hozzád, vigyázz rá! Aztán meg hívjál meg a lagziba is :D Jaa nem kell segíteni köszi megoldom. Tudom, hogy neked is kevés az időd inkább te szóljál ha kell valami aztán megyünk.

Csabi nem tud eljönni mert most költöznek össze a barátnőjével, kérte, hogy segítsek neki valamit kitalálni a bátorok szállításához. Meg majd megyek hozzájuk egyik nap az új lakásba intézni a dolgokat neki. Mindig lehülyézi a barátnőjét miután letette a telefont. Egyszer majd félre nyom aztán meghallja xD Amúgy szereti, de ezt sosem fogom megérteni :D

Az én életem most gyorsan változott még szoknom kell az új helyzetet. Csaj? Tudom tudom egy csaj kéne de te is tudod hogy van ez... :) Mikor lesz a sütés? Mit vigyek? Hányan leszünk? A Jenő jön? És a barátnője? Meddig akartok maradni? Bütyinek összeforrt a bordája? Nála van valami nő ügy mostanában? Alig lehet hallani róla. Múltkor megígértem neki valamit de elfelejtettem basszus. De még ő sem keresett, vagy megoldódott vagy nem olyan fontos. De azért majd holnap felhívom.

Köszi a meghívást. Segítsek valamit elpakolni? Kell valakit hazavinni? Vigyázzatok magatokra, holnap beszélünk. Hali :)

2016. máj. 21. 22:12
 8/11 anonim válasza:
Szoktunk a nőkről beszélgetni, de a sportról legalább annyit.
2016. máj. 21. 22:12
 9/11 A kérdező kommentje:
Koszi :)
2016. máj. 21. 22:28
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ami eppen eszünkbe jut es amihez kedvünk/hangolatunk van es erdekel bennünket. Meg persze függ a tarsasagtol is.

A nem motoros barataimnak nem fogok (annyira bösegen) meselni arrol, hogy mekkora öröm volt szamomra, hogy atcserltem a Harleym markolatat.

De kerdesedre valaszolva. Igazi baratom keves van es velük beszelek a baratnömröl, parkapcsolatunkrol is. Nagyon ritkan kerül szoba az intimitas, ha komoly kapcsolatrol van szo. Valahogy tiszteletlensegnek ereznem (es ezt masokban is ugy latom). A mocskos reszletekröl altalaban csak olyanokrol beszelünk, akivel nem igerkezik komolynak a kapcsolat. Valahogy en sem szeretnem, hogy baratnömet bevigyem a barati körbe es elvarjam, hogy elfogadjak egyenertekünek, amikor egy hettel elötte meg azt reszleteztem, hogy milyen eszbontoan ringatta a csipöjet, amikor meglovagolt en meg majd megszedültem, mert csak arra birtam nezni, hogy feszes mellei hogy ugrandoztak. Nem szeretnem, hogy paromra igy tekintsenek barataim. Ha azonban valami kis csinibabarol van szo, akiröl eleve tudom, hogy a szenvedelyen kivül mas nem köt össze bennünket es max. latasbol felismerik, ott mar nincs ez a tapintatossag ;)

2016. máj. 21. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!