Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözésben mi olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözésben mi olyan nagy cucc? - Miért ellenzi a családom, és a haverjaim?

Figyelt kérdés

A szüleimmel élek, de 30 km-re van egy telkem, rajta egy kis házikóm - nem laktam ott, mert így egyszerűbb volt, meg hát egyedül nem volt értelme.

A házikó 18 m2, 3 éve építettem, kulturált, van benne víz, villany, fürdőszoba, kis konyha, tehát minden ami kell, szerintem 2 személynek bőven elég.

Barátnőmmel 2 hónapja ismerjük egymást, ő is a szüleivel lakik, igazából nem megyünk egymáshoz - nincs probléma, csak ne legyen az, hogy a szüleink kérdezgessenek ilyen általános, unalmas dolgokat, meg hogy vendég van itt, mit főzzünk, milyen ajándékot vigyek, stb. tehát nem is ismerjük egymás családját, nem találkoztunk.

Gondoltam, odaköltözünk (barátnőmnek konkrétan még nem mondtam, de tetszik neki a hely), itthon már tettem rá célzásokat, meg a haveroknak is, és mindenki valamiféle őrültnek néz "Mégis hogy gondolod? , Ott fogtok élni? , Mit fogtok enni? , Ki fog ott fával fűteni? , Ott is alszotok? , És ha jön betörő? , Nem is ismered. , Ki akar használni. Nem rángathatod oda."

Szóval nem értem, kinek, mi problémája, kétsége van, és elképzelni sem tudom, milyen problémák jöhetnek?

Amúgy még sosem költöztem össze senkivel, ő sem, viszont mindketten épp eszű emberek vagyunk, megfelelő komolysággal (nem az a bulizós ivóshányós típusok).

Ő 24, én 28.

2018. aug. 19. 21:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Tényleg, mi lett? Engem is érdekelne.
nov. 21. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!