Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözésben mi olyan nagy cucc? - Miért ellenzi a családom, és a haverjaim?
A szüleimmel élek, de 30 km-re van egy telkem, rajta egy kis házikóm - nem laktam ott, mert így egyszerűbb volt, meg hát egyedül nem volt értelme.
A házikó 18 m2, 3 éve építettem, kulturált, van benne víz, villany, fürdőszoba, kis konyha, tehát minden ami kell, szerintem 2 személynek bőven elég.
Barátnőmmel 2 hónapja ismerjük egymást, ő is a szüleivel lakik, igazából nem megyünk egymáshoz - nincs probléma, csak ne legyen az, hogy a szüleink kérdezgessenek ilyen általános, unalmas dolgokat, meg hogy vendég van itt, mit főzzünk, milyen ajándékot vigyek, stb. tehát nem is ismerjük egymás családját, nem találkoztunk.
Gondoltam, odaköltözünk (barátnőmnek konkrétan még nem mondtam, de tetszik neki a hely), itthon már tettem rá célzásokat, meg a haveroknak is, és mindenki valamiféle őrültnek néz "Mégis hogy gondolod? , Ott fogtok élni? , Mit fogtok enni? , Ki fog ott fával fűteni? , Ott is alszotok? , És ha jön betörő? , Nem is ismered. , Ki akar használni. Nem rángathatod oda."
Szóval nem értem, kinek, mi problémája, kétsége van, és elképzelni sem tudom, milyen problémák jöhetnek?
Amúgy még sosem költöztem össze senkivel, ő sem, viszont mindketten épp eszű emberek vagyunk, megfelelő komolysággal (nem az a bulizós ivóshányós típusok).
Ő 24, én 28.
18 nm meg egy embernek sem eleg, nem hogy kettonek boven.
Biztos nem koltoznek be egy lyukba, es telekre sem.
18nm egy embernek sem sok...nem hogy kettőnek. A duplája már okés lenne. Természetesen ha magas a beltér és van benne egy második szint is (amit te nem számoltál bele a 18nm-be), akkor jó.
Például alul kiskonyha - nappali és felül háló - fürdőszoba.
Csak így lenne élhető.
nem nagy cucc.
itt inkább a módja amin felhúzzák a szemöldököket.
mert nyáron még oké,hogy ott csöveztek mondjuk hétvégén.
de télen?
meg te ismered a csajt,hogy tetszene e neki lemenni csövesbe.
2 hónapja ismered, az még nagyon kevés.
Másrészt a 18 nm iszonyú kicsi. Még egy embernek is szűkös lenne hosszabb távon, (tehát nem egy hétvégét eltölteni ott, hanem életvitel szerűen ott élni), nemhogy kettőnek. Szóval ez így összességében tényleg elhamarkodott gondolat.
A mi telkünk mellett is lakik egy ilyen pár, valami katasztrófa, ahogy élnek. Egy pici fahàz, csak villany van, viz a kútról. Koszosak, büdösek, gyűjtik a lomot, állítólag dolgoznak. Hát... az én szememben is egy színt azokkal a csövesekkel, akik az erdőben húznak fel egy bódét lomokból, és kikukàzott matracon alszanak.
Telekre ki-ki jár az ember, nekünk is lehet ott aludni, van egy kis ház, de élni semmi pénzért nem lennék hajlandó ilyen helyen. Főleg nem két hónapos friss ismeretség után.
KIzÁRt, hogy 18 m2-res házba költözzek akárkivel!
Uramisten, te eszednél vagy? Az konkrétan egy szánalmas LYUK nulla! élettérrel.
Problémák? Pl. hogy egy hét múlva már agyfxt fogtok kapni egymástól ,ert FOLYAMATOSAN egymás seggében lesztek. Épeszű ember ezt nem bírja hosszú távon elviselni :D
Hangzásra kicsi a 18 m2 - konkrétan 3x4 méter a szoba, és 6 m2-en van a fürdőszoba, és minikonyha.
Amúgy minden adva van, új, modern, tehát nem egy 70-es évekbeli Csehszlovák düledező nyaralóról van szó (jó, fával kell fűteni), de az egész utcában nincs gáz.
Amellett minden infrastruktúra gyalog 5 percre van, tehát nem "a világ vége".
A méretekre visszatérve - sok haveromnak ilyen 6-12 m2-es szobája van, ahol a barátnőikkel jól elvannak...
"Korai" - Nem értem, ez valami aranyszabály, hogy megismerkedés után el kell telnie pár hónapnak, évnek, mire együtt alszotok? :) Addig mi van, éjfélkor kidobod a csajt?! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!