Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy így 30 év körül már nem érdekel annyira, hogy nézek ki? Úgy értem régebben fontos volt a márkás cucc, belőtt haj, sportos test, mostmár inkább a kényelemre megyek.
Nem tudom.
35 múltam, nem vagyok piperkőc férfi, de megengedhetem magamnak, hogy jó minőségű ruhákban járjak, és adjak az öltözködésemre.
Én azt gondolom, hogy ez jó, hogy nem akarom elengedni magam, hogy egy zakó és egy ing nekem nem kényelmetlen.
Fehér galléros munkakörben dolgozom, de nincs szigorú dress codex, bemehetnék farmerben és pólóban, én általában inkább egy smart casual összeállítást választok (egyébként karrier szempontból sem hátrány nem úgy kinézni, mint aki most jött a hátsó portáról).
Egyébként nincs párom, de mikor volt, akkor sem jártam pl tréningruhában az utcán.
Mi köze ehhez másnak?
SEMMI!
De ha tényleg így gondolod, akkor miért itt a GYK-n töprengsz?
Ha viszont felteszed a kérdést publikusan, akkor onnantól mindenkinek van hozzá köze, aki akar válaszolni rá. Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!