Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözésben mi olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözésben mi olyan nagy cucc? - Miért ellenzi a családom, és a haverjaim?

Figyelt kérdés

A szüleimmel élek, de 30 km-re van egy telkem, rajta egy kis házikóm - nem laktam ott, mert így egyszerűbb volt, meg hát egyedül nem volt értelme.

A házikó 18 m2, 3 éve építettem, kulturált, van benne víz, villany, fürdőszoba, kis konyha, tehát minden ami kell, szerintem 2 személynek bőven elég.

Barátnőmmel 2 hónapja ismerjük egymást, ő is a szüleivel lakik, igazából nem megyünk egymáshoz - nincs probléma, csak ne legyen az, hogy a szüleink kérdezgessenek ilyen általános, unalmas dolgokat, meg hogy vendég van itt, mit főzzünk, milyen ajándékot vigyek, stb. tehát nem is ismerjük egymás családját, nem találkoztunk.

Gondoltam, odaköltözünk (barátnőmnek konkrétan még nem mondtam, de tetszik neki a hely), itthon már tettem rá célzásokat, meg a haveroknak is, és mindenki valamiféle őrültnek néz "Mégis hogy gondolod? , Ott fogtok élni? , Mit fogtok enni? , Ki fog ott fával fűteni? , Ott is alszotok? , És ha jön betörő? , Nem is ismered. , Ki akar használni. Nem rángathatod oda."

Szóval nem értem, kinek, mi problémája, kétsége van, és elképzelni sem tudom, milyen problémák jöhetnek?

Amúgy még sosem költöztem össze senkivel, ő sem, viszont mindketten épp eszű emberek vagyunk, megfelelő komolysággal (nem az a bulizós ivóshányós típusok).

Ő 24, én 28.

2018. aug. 19. 21:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem... arra probaltak utalni, hogy egy 18 nmes valamiben nem feltetlenul akar barki is nyomorogni (azert mert a haverjaid is nyomorognak, az nem indok.).
2018. aug. 20. 17:57
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
KÖltözz oda egy hónapra, rájössz, hogy egy embernek is kicsi
2018. aug. 21. 08:35
 13/21 anonim ***** válasza:
89%

Igen, a szobája akkora, és nem a ház amiben élnek. Elég akkora szoba, mikor csak pár kellemes órát töltenek el ott, meg filmeznek stb. De más ekkorában élni. Mikor minden cuccotoknak helyet is kell biztosítani.

Minikonyha, tök jó mikor csak pár napra vagy ott, és csak hideget eszel ott, vagy max összedobsz egy rántottát, de "komolyabb" főzésekre kevés lesz.

Mosógép van ott, vagy befér oda? Vagy a szülőkhöz tervezed vinni a szemnyest? Ruhaszárító meg majd a 12nm-es szobába lesz vhova bepréselve?

Nem akarlak megbántani, elhiszem, hogy szép kis házikó. De max hétvégi háznak megfelelő. Ha már építkeztél, érdemesebb lett volna legalább 30-40nm-ben gondolkodni.

2018. aug. 21. 11:30
 14/21 anonim ***** válasza:

"hangzásra kicsi...", NEM, VALÓJÁBAN IS rohadt kicsi.

A szobám, ahol anno laktam 21 m2 volt, elfért benne egy ágy, két szekrény, íróasztal, meg pár polc és kész!

Szerettem, mert NEKEM pont elég volt, de kettő embernek már SOK.

2018. aug. 21. 16:10
 15/21 anonim ***** válasza:

Airbnb-ztünk amúgy ilyen kis lakásban, tök jó volt 4-5 napra, de nulla élettér.

Gyakorlatilag a franciaágy uralta az egészet, körülötte volt kb. félembernyi tér, meg egy 4 lépés "hosszú" konyha.

És persze egy pici, "szarni épp jó" fürdőblokk, de mosógép semmi.

Ruhaszárítás pedig úgy kapásból esélytelen volt.

Viszont ha galériás lenne, akkor még csak-csak elmegy, mert az majdnem 18+x m2-nyi (amekkora a galéria) lakórészt adna.

2018. aug. 21. 16:16
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de egy ilyen helyre bizony butaság költözni. Mi a férjemmel 40 nm-es házban lakunk, de iszonyat kicsi, pedig nem arról van szó, hogy nem tudunk 1 légtérben meglenni mert idegesít a másik, hanem egyszerűen kicsi. Ott kezdődik, hogy nincs hálószoba, a 19 nm-es nappaliban alszunk, nincs konkrétan ágyunk sem, mert jobban foglalja a helyet, rugós matracaink vannak a földön(szőnyegen). 2 ruhásszekrényünk van amibe alig férnek a cuccaink, és kint vannak az előtérben, a fürdő és a konyha elég tágas, de kevés a konyanyhaszekrény is (majd tervezünk venni még falra szerelhetőt.)

Mi megvagyunk ketten ekkora helyen, bár szeretnénk hálószobát csináltatni majd, hogy jobban elférjünk, arra gyűjtünk, de szerintem ti hamar be fogtok csavarodni, ha odaviszed a csajt. 18 nm az egész ház, az konkrétan egy lyuk.

2018. aug. 21. 16:19
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez majdnem úgy hangzik mint amikor felelőtlenek gyereket akarnak s azt mondják nekik kevés a hely erre kézzel mutatják, hogy hisz a baba csak ekkora, hát mi helyet foglal az el? :D

Abba a szobába számold bele légyszíves a francia ágy helyét, oké lehet kihúzható kanapé ha nem sajnálod a hátatokat de az is kb 4-6 négyzetméternyi hely. Kell két szekrény a holmitoknak, egy íróasztal, hely a szárogatónak ahogy már írták, egy négyzetméter szabadon a fatüzelésű valami elé stb.

Csak rajzold fel méretarányosan. Enni állva fogtok?

S ha már van egy biciglije vagy csak tornázna a padlón, netán vasalna?

Ha egyikőtök agybajos akkor mi lesz hova vonul félre?

Tévéznél ő korán kel s utálja a hangját vagy csak nem akarod egész este a sorozatait hallgatni...

Annyi a buktató benne, hogy nem igaz.

Nem nézem le én is szeretem a kerti házikókat meg nagyon bájosan tudnak lenni de értelme nincs.

Nem látod hogy ez nagyobb nyomorgás lenne nektek mint az a pár óra, hétvége "jópofizás" amikor egymáshoz átjárnátok.

A korait pedig nem azért mondták mert fel van valahol az erdő mélyén vérrel írva egy kősziklára, hogy ez a szentség hanem mert elötted annyian próbálták már s nem jött össze. Nem tudsz annyi mindent megismerni a másikban ennyi idő alatt pláne néhai találkozásból, a szokásait, kompatibilitást veled a rigolyáitokkal, szokásaitokkal, hogy most azt mond ez így tuti működni fog. Okos ember a mások hibáiból is tud tanulni.

2018. aug. 22. 14:45
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Sok ismerősöm koleszos volt, és jól elvoltak olyan 6x3 méteres szobában négyen... Illetve ismerek embereket, akik 30 m2-es lakásban laknak, és jól elvannak (mondjuk gyerekkel elég húzós lehet).

2018. aug. 22. 20:04
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Az állandóság a kérdés. Egy egy hétvége aludni, szexelni, készíteni egy rántottát hát elmegy.

De ott élni hétről hónapra nem.Az összeköltözés nem kolesz, hogy ha jön a hétvége, ünnep, nyári szünet akkor mehet haza a nagyobb tágasabb lakásba már légy már gyerek. A csajnak azért tetszett mert talán jó a természet, lehet hozzáépíteni de valószínű most csak szexelni odajárni néha de tuti nem arra gondolt, hogy na a cuccai 90% ról mondhat le mert itt akarod, hogy éljen.

Készíts méretrajzot a holmiiddal együtt ha már nekünk nem hiszel.

2018. aug. 22. 22:36
 20/21 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
nov. 14. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!