Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csináljak volt nőm cuccaival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak volt nőm cuccaival?

Figyelt kérdés
Fél éve szakítottunk, de nálam maradt a táskája, egy kabátja, meg felsője meg egy két apróbb dolog. Egyszer már szóltam neki. De mostmár nem is szívesen találkoznék vele, mehet kidobásra? vagy OLX?

2016. máj. 27. 11:06
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
Postázd el neki.
2016. máj. 27. 11:07
 2/17 anonim ***** válasza:
12%
Ha bugyik is vannak ragd fel olxra! Biztosan meggazdagodnal belole
2016. máj. 27. 11:11
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
OLX már rég nem létezik :D postázd vissza neki inkább
2016. máj. 27. 11:11
 4/17 A kérdező kommentje:
jofogas
2016. máj. 27. 11:17
 5/17 anonim ***** válasza:

Nálam ugyan ez van, az exem cuccai több hónapja a szekrényemben hányódnak XD De én mondtam neki hogy majd ő jön érte ha jön, én ezért nem fogok menni sehova.

De nem rosszak az ötletek amiket írtatok :D

Ha meg bugyik is vannak arra még én is tudok ötletet :D

2016. máj. 27. 11:18
 6/17 anonim ***** válasza:
Írd meg neki, hogy szívesen elpostázod, ha akarja. Ha akarja, küldd el neki. Ha nem kell, dobd ki / add el / ajándékozd el őket.
2016. máj. 27. 11:22
 7/17 anonim ***** válasza:
73%
Miért postázná el? A nőnek nem fontos különben már menne érte. Még ő fizessen a postáért? Én nem tenném.
2016. máj. 27. 11:24
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Közös ismerős? Én úgy kértem vissza az exemtől mindent, így nem is láttuk egymást, beszélni se kellwtt
2016. máj. 27. 11:39
 9/17 A kérdező kommentje:
Na igen végre valaki leírta, én nem postázom, nem rohangálok és nem fizetek, ha kellene neki jött volna érte. Egyébként egy pulcsim nekem is ottmaradt majd mikor kértem mondta, hogy majd ideadja. Na hát azóta is hozza...
2016. máj. 27. 11:41
 10/17 anonim ***** válasza:
Próbáld valahogy értesíteni, ha nem reagál akkor kuka, ha mégis kell neki utánvéttel föladhatod. Ám ez még a jobbik eset. Van olyan exem, akinél értékes dolgaim maradtak, de semmilyen értesítésre nem reagál, hogy visszakaphassam...
2016. máj. 27. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!