Hogy álltál/állsz 34. héten a baba cuccaival és a kórházi csomagotokkal?
Szia!
Ma pontosan a 33. hét (fogantatás és ciklus alapján), mensi szerint 34.
Mindenünk megvan, pár nagyon apró dolog kivételével.
Pontosan 5 perce tettem be az első adag mosást, a babaplédeket, babatörölközőket öblíteni. Folyamatosan mosom majd a többit, ruhácskákat, textilpelust, lepedőt.
Kórházi csomag: sehogy sem állok, alapvető dolgok megvannak, de nem raktam össze. 36 hetesen még elutazunk vidékre, de oda viszek már egy kisebb biztonsági csomagot, ha ne adja az ég gond lenne..
Takarítás: Konyhai mega-giga takarítást megcsináltam a férjemmel. A többi is kész lesz még febtruár elejéig. Utána nem tudom hogy fogok mozogni :D
Babaszobát: Nagyjából kitakarítom, mert igazából tök tiszta, és amíg én kórházban leszek, a férjem átmegy a fontosabb felületeken egy kis fertőtlenítővel.
Babacuccok kifőzése, sterilizálás: február 2. felében.
Marcius 4. Debrecen-Klinika
Szerintem a polya maradhat otthon, max utanad viszi a ferjed. Ha angolpolyaba teszik a babat, az is eleg arra a par napra es akkor a tied nem kell, eloszor en is kideritem a klinikan, hogy mit szolnak hozza a csecsemosok, lehet e, stb es csak utana viszem magammal. Meg egy popsikremet is betehetsz a babanak, en bepantent hasznaltam az elso gyerekkel, mert azt lehet kenni a cicire is es nem kell lemosni. Az olaj is jo dolog, mert a bőrdarabokat szepen leszedi a babaarol, ami magatol is lejonne, de olyan szep lesz tole a kis arcocskaja, hasa stb... vattapamacs ehhez kell,.szoval ha viszel olajat azt is dobd be. Olaj alatt es kis etolajat ertek egy kis uvegben, a gyogyszertarban is azt aruljak 800 ft-ert, semmikepp nem baba kozmetikumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!