Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy felelősséggel jár a jövőre nézve, ha oda költözik az ember a párjához?
A tesómnak olyan kapcsolata lett, amiben a srác igényli az összeköltözést az új házba, mert még egyedül lakja, viszont egyikőjük sem lakott külön a szülőktől, hiába a srác is 29 éves a kölcsönt mostanra fizette vissza, így már nincs teher a vállán, tesóm 25 éves 3 éve kezdett el dolgozni, a kocsiján kívül más értéke nem igen van, ezért aggódok hogy korai még ez, elsietik ezt a pár hónapos ismeretséget.
A fiú legalább annyira céltudatos mint én, fiatalkora óta vigyázott a pénzre, előre is jutott az életben, mondhatni biztos a jövője, viszont ebben a kapcsolatban húgom lenne a vesztes ha összevesznek ugyanis a szülőkön kívül máshoz nem költözhetne, a szobája is itt van..
Én régebb óta dolgozok (19) külföldön is voltam némi összeget haza hoztam, és eltudtam indulni kevés kölcsönnel én is, tehát saját ingatlanom nekem is van.
Joggal tartok ezektől, vagy egy lánynak nem számít annyira az anyagi háttér?
Tudom nem megoldás pl az sem amit az unokahúgáék csinálnak, évek óta ismerik egymást, mégsem terveznek ingatlant, mert megöröklik a szülőkét, és azzal kezdhetnek valamit, viszont ezek távoli dolgok 50 év körüliek a szülők, a fiatalok meg 23-21 évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!