Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nagy felelősséggel jár a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy felelősséggel jár a jövőre nézve, ha oda költözik az ember a párjához?

Figyelt kérdés

A tesómnak olyan kapcsolata lett, amiben a srác igényli az összeköltözést az új házba, mert még egyedül lakja, viszont egyikőjük sem lakott külön a szülőktől, hiába a srác is 29 éves a kölcsönt mostanra fizette vissza, így már nincs teher a vállán, tesóm 25 éves 3 éve kezdett el dolgozni, a kocsiján kívül más értéke nem igen van, ezért aggódok hogy korai még ez, elsietik ezt a pár hónapos ismeretséget.

A fiú legalább annyira céltudatos mint én, fiatalkora óta vigyázott a pénzre, előre is jutott az életben, mondhatni biztos a jövője, viszont ebben a kapcsolatban húgom lenne a vesztes ha összevesznek ugyanis a szülőkön kívül máshoz nem költözhetne, a szobája is itt van..

Én régebb óta dolgozok (19) külföldön is voltam némi összeget haza hoztam, és eltudtam indulni kevés kölcsönnel én is, tehát saját ingatlanom nekem is van.

Joggal tartok ezektől, vagy egy lánynak nem számít annyira az anyagi háttér?

Tudom nem megoldás pl az sem amit az unokahúgáék csinálnak, évek óta ismerik egymást, mégsem terveznek ingatlant, mert megöröklik a szülőkét, és azzal kezdhetnek valamit, viszont ezek távoli dolgok 50 év körüliek a szülők, a fiatalok meg 23-21 évesek.

2018. aug. 13. 22:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
96%
En azt vallom,hogy a nőnek és a férfinak is legyen sajat lakása és penze. Alapszabaly,hogy ferfire nem építünk mert ha szétmennek mehet ahíd alá vagy a gyerekszobába vissza. En is saját hazat akarok venni. Ami csak az enyem.
2018. aug. 13. 23:20
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Jól van, hát b.asz.tam rögzíteni, volt is cirkusz belőle.

Mindegy, egyszer elég volt ebből, SOHA többet ilyet!

2018. aug. 13. 23:21
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Miert nagy felelosseg? Ha a csajt kiteszi a faszi akkor megy a szuleihez ahol egyebkent is lakna es penzt meg nem kell mas hazara kolteni csak akkor ha egy bizonyost reszt megkap az ember.

En egy boronddel meg valamennyi penzzel jottem el otthonrol es megnosultem. Bar hazunk nincs de alberletet kozosen fizetunk meg ugy altalaban mindent.

Mi nem is beszelunk arrol hogy mi lenne ha szetmennenk mert nagyon jo a kapcsolatunk. Ugyan vannak vitak, sok orom es banat is de mi ossze tartozunk.

2018. aug. 13. 23:39
 14/31 anonim ***** válasza:

Na jó, de ki gondol arra, hogy "majd szétmegyünk".

Szerintem senki, ha összeköltözik.

Pedig kellene.

Nekem ott volt vége a dalnak, amikor azt mondta, "Akár albérketi díjat is kérhetnék tőled."

Úgyhogy elmegy a p.i.csába az ilyen ember.

Normális esetben persze, hogy korrekt kellene, hogy legyen mindenki.

De a szakítás sokszor az állatot hozza ki a másikból.

Sajnos ez van.

2018. aug. 13. 23:51
 15/31 anonim ***** válasza:
67%
11-es, ha te arra vársz, hogy neked és a faszidnak is saját lakása legyen, akkor inkább össze se költözz senkivel, mert úgy sem jön össze ebben az évszázadban.
2018. aug. 13. 23:52
 16/31 anonim ***** válasza:
0%
Gobdolom költöznél helyette az irigység sajnos testvéri sajátosság..
2018. aug. 14. 01:56
 17/31 anonim ***** válasza:
89%

Kedves kérdező, aki azt kérdezed, hogy "Mivel bántottad meg", hogy albérleti díjat akart szedni.

Közlöm: semmivel nem bántottam meg.

Szeretett visszaélni a hatalmával, ahogy a családja is, meg kb. az emberek 85%-a, ha hatalmat kap.

Ez van, ezért mondom, hogy kockázatos bárki lakásába beköltözni.

2018. aug. 14. 07:05
 18/31 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem meg egy jólműködő párkapcsolatban alap hogy amint tudnak összeköltöznek. Nyilván nem 2 hét után, de ha pár hónap után már úgy érzik szeretnék, akkor hajrá. Nagy szerencse hogy itt van hova menni, sajnos manapság nem sok embernek van saját lakása, főleg huszonévesen.

Ettől függetlenül igen, felelősség, és valóban ott lesz/lehet az érzés hogy ez nem az övé. Viszont ha szakítanak akkor hugod bármikor hazamehet.

Más házába viszont én sem nagyon tennék bele (legalábbis nem milliókat), legfeljebb házasság után.

#11, jogos a véleményed, tényleg így lenne mindenkinek a legjobb, de ez Magyarország, ahol a legtöbb ember örül ha a csekkek mellett/után tud rendesen enni, nemhogy még lakást vegyen...

2018. aug. 14. 07:42
 19/31 anonim ***** válasza:

"Ha a csajt kiteszi a faszi akkor megy a szuleihez ahol egyebkent is lakna "

Igen, csak ez nem mindegy, hogy a nő 26 éves korában történik meg (visszaköltözés a szülőkhöz, ahol "egyébként is lakna"), vagy pedig mondjuk 48 éves korában.

De amúgy bármikor szar lehet, "gyerek" státuszban visszaoldalogni a szülői házba. Arról nem beszélve, hogy ott is lehetnek közben változások, egyik szülő meghal, másik újraházasodik, odaköltözik az új párja, a felnőtt gyereknek már nemigen van helye ott.

Én is azt mondom, csak közösen szabad összehozni az ingatlant. Vagy pedig legyen mindkét félnek külön-külön, hogy legyen hova kitáncolni.

2018. aug. 14. 09:48
 20/31 anonim ***** válasza:

Nem nagyon értem a problémádat. A tesód 25 éves, ebben a korban nagyon keveseknek van saját ingatlana. Saját erőből meg pláne. Most mégis meddig kéne várnia? Még egy önerőt is évek alatt lehet összesporolni.

Meg nincs olyan nagy kockázata. Ha nem jön össze a kapcsolat, akkor a szülői házba vissza tud menni. Amúgy is ott élne amig félretesz sajatra, nem?

És mivel nem albérletbe megy, ott élve is tud spórolni, megtakarítani.

Csak arra figyeljen, hogy ő ne toljon nagyobb összeget abba a házba, vagy akkor legalább legyen lepapírozva.

2018. aug. 14. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!