Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tud a barátnőm úgy aludni 26 fokban hogy magára húzza még a takarót is? Ti hogy alszotok takaróval?
Figyelt kérdés
2018. aug. 5. 22:17
31/36 anonim válasza:
Én is a takarós oldalon vagyok. A férjem sem érti.De megszokta.(25 év múlva már fel sem tűnik)
32/36 anonim válasza:
Én mindig ruha nélkül alszom és olyankor a derekam mindig betakarom.
33/36 Manka68 válasza:
25 fok alatt nekem arc és homloküreg gyulladásom lesz. Takarózom télen-nyáron. A takaró a saját testhőmet tartja meg körülöttem, így mindegy hogy hidegebb, vagy melegebb a szoba levegője. (Kivéve persze a fejem, mert nem kapok levegőt ha oda húzom, ezért kell a minimum 25 fok).
34/36 anonim válasza:
Rajtam mackónadrág is van és be is takarózok xD Biztos ami biztos megne fázzak :D Na ez a nemnormális kategória xD
35/36 anonim válasza:
Akkor én se vagyok nő, mert meggyulladok 25 fok felett. Gyűlölöm. Senki nem érti miért, a kollégáim ősszel már kiskabátban járkálnak én simán polóban és mindig hülyén néznek rám. Télen is egy bőrdzsekibe mászkálok és melegem szokott lenni, kivéve, ha nagyon fúj a szél.
Nyáron megy is a balhé a klíma miatt, pedig már 24 fokra állítom, hogy ne sírjanak, de így is hisztiznek, hogy fáznak, én meg furcsán nézek rájuk, hogy valami bajuk van tuti.
Amúgy a barátom is takarós, fogalmam sincs hogy bírja, de én meztelenül, két ventilátorral is rosszul vagyok a melegtől, nem is aludtam az elmúlt 2-3 hónapban 4 óra/napnál többet.
Alig várom, hogy ősz legyen.
36/36 anonim válasza:
Én (állítólag) férfi vagyok :) - úgy alszom, hogy a térdemnek, mindenféle képpen be kell, hogy legyen takarva, mert különben hidegnek érzem, mindemellett tud baromi melegem lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!