Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti hogy alszotok éjszaka a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy alszotok éjszaka a párotokkal?

Figyelt kérdés
Mi addig szoktunk összebújva lenni még párom el nem alszik, vagy megkér, hogy menjek el mert szeretne elfordulni. Mondtam már neki, hogy nekem hiányzik az, hogy összebújva aludjunk reggelig, de ő azt mondta nem tud úgy aludni mert sokat forgolódik és ahhoz van szokva. Ti hogy alszotok? 23L
2016. nov. 11. 12:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%
Ugyanígy. Én is forgolódós vagyok, borzasztóan kényelmetlen egy pózban maradni hosszabb ideig. Összebújunk valameddig (de addig én biztosan nem tudok elaludni), aztán mindenki megy a "saját térfelére". Sokszor hajnalban újra összebújunk még egy kicsit.
2016. nov. 11. 12:32
 2/22 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Össze-vissza. Van, hogy egész estén át össze vagyunk gabalyodva, van hogy ölelkezve alszunk el és külön kelünk fel. Van hogy nem borulunk össze, de reggel arakelünk, hogy egymásba fonódunk. És van amikor külön fekszünk és külön kelünk. Van amikor este csak csókot váltunk és megsimogatjuk egymást és ennyi.

Szóval nincs rendszer nálunk. Ahogy jól esik épp úgy alszunk és kelünk fel.

2016. nov. 11. 12:35
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Elalvásig én is szeretek összebújni kicsit, de aztán mindenki alszik külön a saját takarójában. Máshogy nem is tudnánk.

22/L

2016. nov. 11. 12:37
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan így. Sajnos nem tudok egy pozícióban aludni egész este. Sokat forgolódok, főleg mire megtalálom a számomra kényelmes pózt.

Az exem pl csak összebújva szeretett aludni, mit ne mondjak, volt pár álmatlan éjszakám.

2016. nov. 11. 12:50
 5/22 anonim ***** válasza:
93%
általában összebújva. egyedül a takarókérdés probléma ebben. általában 2-t viszek ezért az ágyba.
2016. nov. 11. 12:51
 6/22 anonim ***** válasza:
93%

Összebújva. Általában csak hajnalban szoktunk megébredni, hogy picit elgémberedtünk, akkor pózt váltunk, és folytatjuk az alvást. Ha nem bújunk össze valamiért (melegünk van, fáj valamink, akármi), akkor éjjel a másik felkel rá, és csak azért is összebújunk. Mi nem tudunk egymás mellett csak úgy aludni. Persze, még csak egy éve járunk, lehet ez is az oka :)

Voltak forgolódós párjaim is, igazából az is teljesen normális. Ilyenkor még mindig meg lehet fogni legalább a másik kezét, vagy egy-egy testrészt összeérinteni anélkül, hogy elfeküdnétek a másik tagjait.

2016. nov. 11. 12:55
 7/22 anonim ***** válasza:
74%

nem szeretek összebújva, csak külön

25L

2016. nov. 11. 13:23
 8/22 anonim ***** válasza:
Most épp én a franciaágy egyik oldalán, ő meg a kanapén, mert alatta beszakadt az ágyrács :D. De amikor együtt alszunk egy ágyban, akkor nem szoktunk összebújva aludni, mindkettőnk azt szereti, ha nem "zavar" minket bármi alvás közben. Nekem kényelmetlen, ha nem tudok megfordulni, mert ott van a keze, háta, lába, bármije. Ettől még ugyanúgy szeretem, de ha egyszer tudom, hogy hogy tudok jól aludni... szerencsére ő is így van ezzel, ezért ez nem probléma. Itt azzal van probléma, hogy 2 különböző igényű ember van, és úgy nem tudnak aludni, hogy mindkettőnek jó legyen.
2016. nov. 11. 13:40
 9/22 anonim ***** válasza:
Egymás felé fordulva, egymás kezét fogva. Aztán éjszaka valamikor alvás közben elengedjük egymást.
2016. nov. 11. 14:31
 10/22 anonim ***** válasza:

Mindig összebújva alszunk el,általában egy takaró alatt, persze van,hogy éjszaka arra kelek,hogy már a saját helyünkön vagyunk de akkor újra megyek bújni :)

26/N

2016. nov. 11. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!