Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen pózban alszotok a párotokkal?
Én a barátommal általában úgy alszunk hogy ő a hátán én meg hozzábújok oldalról.(bújós lányok közé tartozom)
19/L
És ti?:)
Kort is nemet is,köszi:)
hát vagy úgy ahogy ti, vagy hátulról átölelem...vagy elhúzódok tőle mert 6000 fokos és meggyulladok :D
21F (+21L)
Ő a hátán én meg a hasamon. Bár valamink mindig összeér.
Meg olykor kiflizünk is.
A,B,D,F
Mi mindig összebújva alszunk, kivéve amikor elgurulok az ágy túlsó végébe, de akkor a barátom vagy visszagurít magához, vagy pedig odagurul hozzám és reggelre felnyomódunk a falra.:D Nálunk a barátom a bújósabb, imádja ha ő a kiskifli. Az egyik kedvenc alvóspózunk a B képhez hasonlít, csak ennyire nem hajtom hátra a fejem mert akkor kigyökkenne reggelre:D viszont így tudom birizgáni a haját, ő meg a hátamat.:)
18/L
Mi egy jó ideig egy nagyon keskeny ágyon aludtunk(130cm) és azóta is úgy alszunk, ahogy megszoktuk.Én a hátamon a párom feje a mellkasomon és átöleljük egymástvagy átfordul hasra és ilyenkor az ő feje kb a hónaljam magasságban van és a kezem a hátán. Nem vagyok kis darab és a vállaink és kezeink csak így fértek el. Az elején nem volt egyszerű, de összeszoktunk.
Másik barátnőmmel a kanál pozíció volt a favorit, de Én nem bírtam sokig, mert számomra kényelmetlen volt.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!