Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap alszok először a barátommal, hogy zajlik nálatok az együttalvás a párotokkal? Mit csináltatok elötte? összebújva aludtatok? Miben alszotok?
18/F
Én a barátnőmmel úgy szoktam aludni, hogy rajta bugyi van és melltartó (utóbbi néha lekerül róla alvás közben :P ) rajtam pedig a hosszú pizsi nacim. Mire vagy kíváncsi?
Kb 15 percig smároltunk, aztán valahogy bealudtunk.xd
Póló nélkül aludt, én pólóba meg bugyiba.Egyébként rajta aludtam.^^
16/L
Mi ilyenkor nyáron általában meztelenül alszunk.
Esetleg rajtam egy boxer, páromon meg egy bugyi+póló van.
Összebújva alszunk
29F
A helyzet hozza. Spontán dolog. :)
Általában csókolózunk, összebújunk. Nem mindig szexelünk, de ha nincs szex, általában azért pettingelünk. Most nyáron a barátom boxerben alszik, én pedig pólóban és bugyiban. Többnyire összebújva alszunk el, félig-meddig rajta fekszek.
Ha nagyon elkezd horkolni és zavar, akkor viszont az ágy másik szélére mászok, és ott próbálok aludni. Ilyenkor mindig nagyon nehezen alszom el. :D
3-as
Melltartóban alszik a barátnőd? O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!