Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után engednétek meg hogy együtt aludjon egy 16 éves fiú és egy 16 éves lány?
Gondolod, hogy ha nem engeded meg és akarják nem oldják meg? :)
Egy kocsi hátsó ülésén, vagy padon jobb lesz? Szerintem engedd meg nekik, akkor legalább otthon, biztonságban, nyugodtan. (olvastam igen, "nem szexelni akarnak", értem én... ;) )
Egyetértek az előző hozzászólóval. Ha szexelni akarnak, azt úgy is meg fogják tudni oldani máshol, máskor, akárhányszor.
Már miért ne aludhatnának együtt? 16 évesen már lennie kell az embernek annyi eszének, hogy ha arra kerül a sor, akkor tudja, hogyan kell védekezni. Ha pedig nincs hozzá esze, akkor nem azon fog múlni, hogy a szülő engedte, hogy együtt aludjanak, vagy sem, mert akkor - ahogy az elején is írtam - máshol, máskor, akárhányszor csinálhatják és baj lehet belőle.
Én vennék nekik gumit is...
Komolyan semmi értelme tiltani, mert ha kell lógnak az iskolából, az kinek jobb? Ha lehet inkább valami értelmes korlátot állíts, hogy csak hétvégén vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!