Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen lány lehet olyan aki 2 tali után (1 hete vannak együtt ) a srácnál alszik?
Átlagos lány.
Nekem is sikerül a legtöbb lány bugyijába bejutni 2-3 hét alatt. Persze kérdés hogy hány éves az a lány, akiről te beszélsz. Én 20 év feletti vagyok és olyan csajokra gondolok. 15 évesen lehet hogy mást gondolnék róla. De felnőtt emberek között a gyors szex alap.
Sőt, ha egy lánnyal nem jön össze a szex 2-3 hét, vagy 4-5 randi alatt, azt úgy veszem hogy az a lány nem is érdeklődik irántam komolyan.
Egyébként az, hogy egy lány milyen, nagyon sokban függ a fiútól akivel éppen van.
Nagyon általános, hogy ugyanaz a lány ha egy relatíve tutyimutyi, béna fiúval van, akkor hónapokig húzza a szexet, mert nem kívánja annyira szexuálisan. De ha egy belevaló, önbizalommal teli, magabiztos férfival van, akkor neki hamar enged, mert őt sokkal jobban kívánja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!