Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti hogy alszotok éjszaka a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy alszotok éjszaka a párotokkal?

Figyelt kérdés
Mi addig szoktunk összebújva lenni még párom el nem alszik, vagy megkér, hogy menjek el mert szeretne elfordulni. Mondtam már neki, hogy nekem hiányzik az, hogy összebújva aludjunk reggelig, de ő azt mondta nem tud úgy aludni mert sokat forgolódik és ahhoz van szokva. Ti hogy alszotok? 23L
2016. nov. 11. 12:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Mesterséges szedáció nélkül egy éjszakát lehetetlen végig összebújva teljesíteni. Mindenki forgolódik.
2016. nov. 11. 14:52
 12/22 anonim ***** válasza:
93%
Jóéjt puszi, 5 pec ölelkezés, simi, aztán mindenki fordul úgy a saját takarójával, ahogy kényelmes neki. 25/N
2016. nov. 11. 15:31
 13/22 anonim ***** válasza:
92%

Általában attól függ, mennyire vagyunk fáradtak. Mi mindketten szeretünk kifliben aludni, de félálomban már megesik, hogy elfordulunk egymástól, ha épp a másik oldal kényelmesebb, és olyan is, hogy éjszaka mocorogva húzódunk el, mielőtt totál elzsibbadnánk. (Én pl álmomban sem mozdulok, ha átölel, aztán 3-4 óra múltán felébreszt a fájó lábam, oldalam. :D)

Hajnalban aztán félálomban újra összebújunk többnyire. Olyan is van, hogy én bújok párom hátához, ha ő pont a másik oldalán alszik, az nem szokta zavarni soha.

Nekem ez így nagyon jó, és páromnak is - de volt olyan exem, aki pl képtelen lett volna így aludni. Ő este szeretkezés után hagyta, hogy kicsit hozzábújjak, de utána mindig eltolt, mert ő úgy nem tud aludni, és az is idegesítette, hogyha megrezzenek álmomban.

Számomra ez nagyon rideg volt, hosszabb távon nem is hiszem, hogy bírtam volna.

2016. nov. 11. 15:31
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek ment a zöld kéz
2016. nov. 11. 15:48
 15/22 anonim ***** válasza:
Mi kifliben szoktunk elaludni altalaban, aztan a parom megfordul es en bujok a hatahoz. Sokszor van olyan is, hogy osszebujva nezzuk a tvt vagy valami es en ilyenkor bealszom, akkor a mellkasan alszom, majd megfordulok de o akkor is fogja a kezem vagy a derekam :) nagyon szeretek vele aludni.
2016. nov. 11. 16:32
 16/22 anonim ***** válasza:
75%

# 6: Jó olvasni, hogy van, aki toleráns a forgolódós párral. Nekem nagyon rosszul esik, ha a párom "elvárja", hogy bújjunk össze, holott tudja, hogy nekem ez így roppant kényelmetlen és nem tudok így aludni.

# 13: Erről beszélek. Az én párom is olyan, hogy REM fázisban meg-megrezzen. Én ilyenkor még rendszerint az elalvás előtti fázisban vagyok, és a rezzenésétől felébredek. Aztán újra és újra és újra... Tudod, hogy a legkegyetlenebb kínzások közé tartozik, ha valakit mindig felébresztenek, mikor épp próbálna elaludni? Na hát én ezt élem át minden este olyan mellett, aki elvárja, hogy összebújva aludjunk. A páromtól pedig nem kínzásra vágyom, hanem elfogadásra és toleranciára.

2016. nov. 11. 18:47
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

#16 Értem, amit mondasz, de az elfogadás legyen kölcsönös. Szerintem mint mindenben, itt is lehet kompromisszumot kialakítani. Az nem kompromisszum, hogy lehetőleg az ágy túlvégén jó messze aludjak, mert a másikat idegesítem. :) Kompromisszum az, hogy nem tekeredünk egymásra egész éjszaka a kedvéért, de nem tekinti ördögtől valónak, hogy szeretnék egy kicsit hozzá bújni. :)

Ahogy fentebb is írtam, nálunk is jellemző, hogy félálomban elhúzódunk egymástól a kényelmes alvás miatt, de a mostani páromnak meg sem fordul a fejében, hogy egy önkéntelen rándulás miatt beszóljon - szemben az exszel.

Neked kínzás, ha valakivel összebújva pilledsz el, nekem viszont az a kínzás, ha nincs meg ez a fajta testi kontaktus minimálisan sem, mert számomra ez fontos kifejezése az érzelmeknek. Igazából ebben a kérdésben senkinek sincs igaza, egyszerűen különbözőek vagyunk. :) Nekem szerencsére van olyan párom, akivel megtaláltuk a középutat, és tutira van olyan hölgy is, akinek hozzád hasonlóan nem lényeg ez a fajta kontakt. :) (Én is ismerek olyat, akik külön ágyon alszanak a kényelem miatt, mégis jó a kapcsolatuk. :D Csak nekem ez elképzelhetetlen lenne.)

2016. nov. 11. 19:43
 18/22 omba ***** válasza:

Leggyakrabban úgy alszunk el, hogy összebújva, feje a vállamon... aztán valamikor megfordul, és akkor általában külön takaró.

De ebből soha nem volt semmi feszültség köztünk.

Volt olyan párod, akivel egész éjjel ölelve aludtatok? :O

2016. nov. 11. 20:34
 19/22 A kérdező kommentje:
18-as exemmel mindig összebújva aludtunk, éjszaka is ha eltávolodtunk egymástól és ráébredtünk mindjárt vissza összebújtunk. Megpuszilt éjszaka is pedig szerintem az nem is szeretett igazán, mostani párom jobban szeret, de elfogadom, hogy forgolódva szeret aludni, csak kivancsi voltam másol hogy alszonak
2016. nov. 11. 20:45
 20/22 anonim ***** válasza:

Én sem tudok összebújva aludni, csak ha olyan hulla fáradt vagyok hogy tudatlanul zuhanok az ágyba.

Minden egyéb esetben csak a hátamon fekve tudok elaludni. Előtte össze szokunk bújni a férjemmel meg reggel kelés előtt is lustálkodunk úgy kicsit.

2016. nov. 11. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!