Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy tud a barátnőm úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tud a barátnőm úgy aludni 26 fokban hogy magára húzza még a takarót is? Ti hogy alszotok takaróval?

Figyelt kérdés
2018. aug. 5. 22:17
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
58%
Nem izzasztod meg eléggé Pajti, ez a gond. 😂
2018. aug. 5. 22:34
 12/36 anonim ***** válasza:
48%
Amúgy igen, a nők sokkal fázósabbak. Az összes nő fázós, akit ismerek. Egyszerűen csak más a szervezetük, máshogy vannak beállítva.
2018. aug. 5. 22:40
 13/36 anonim ***** válasza:

Akkor én velem biztos baj van

Nem vagyok fázos, hideget szertem akkor alszom a legjobban

Sőt inkább a volt párom volt fázos

2018. aug. 5. 22:46
 14/36 anonim ***** válasza:
83%

Én is ölelgetem a takarót és kis részét magamra terítem. Megszokás.

L

2018. aug. 5. 22:48
 15/36 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
25%

Nekem például muszáj az egyik lábamnak takaró alatt lennie, vagy a balnak, vagy a jobbnak, miközben az egész testem fedetlenül pucér, éjszakára még boxert sem húzok. Nem értem, miért csinálom így, de csak így tudok elaludni.

Most így belegondolva meg tudnék őrülni attól, ha valaki ilyen 30°C fölötti hőmérsékleteken centikre fűtene a testével mellettem az ágyamban. Nem tudnék aludni.

2018. aug. 5. 23:14
 16/36 anonim ***** válasza:
90%

körbevesz,beburkol,"biztonságos légkörbe" helyez a takaró.

szóval a-nem kapják el a lábad így a lábad a szörnyek:)- példa igen találó,hogy igazából pszichológiai oka van,nem pedig azért mert fázik.

2018. aug. 5. 23:29
 17/36 anonim ***** válasza:
88%
Hmmm... én is úgy fekszem az ágyban, hogy tök pucéran de a fenekem egy vastag takaróval le van takarva.
2018. aug. 5. 23:33
 18/36 anonim ***** válasza:
81%

Puceran alszom, de az agy szele felol mindig ott a takaro hurkaba tekerve, es ha az agy belseje fele fordulok, akkor a fenekemet es a hatamat betakarom... Igy erzem magam biztonsagban. Ha nem vagyok egyaltalan betakarva, akkor kipattannak a szemeim es keptelen vagyok elaludni, mert ugy erzem, hogy valami ki fog maszni az agy alol...

N

2018. aug. 5. 23:46
 19/36 anonim ***** válasza:
81%
Ilyen alapon én is kérdezhetném, hogy hogy tud valaki takaró nélkül aludni, mert én tegnap este rendesen fáztam, szóval nálam alap a takaró. 😄
2018. aug. 5. 23:48
 20/36 anonim ***** válasza:
60%

"Fogjátok már fel, ti pasik vagyok, mi meg nők! Két különböző nem, különböző szervezettel. Olvass utána a két nem hőháztartásának!"

Jajj, nyünyünyünyünyüüünyüüüüüüüüüüü, blabla, férfi nő, nyeeeee...

Istenem, mit kell ebből is nemi kérdést csinálni?

Nő vagyok, és kb. szétvet a forróság. Az alap hőmérsékletem 37-37,2 körüli (nincs semmi bajom), és ilyenkor nyáron egy szál bugyiban alszom, és csak a ágynemű húzattal takarom be picit a derekam, a barátom pedig betakarózik. Télen buygiban és spagettipántos topban alszom, feleolyan vastag takaróval, mint a párom.

2018. aug. 6. 00:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!