Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tud a barátnőm úgy aludni 26 fokban hogy magára húzza még a takarót is? Ti hogy alszotok takaróval?
Pasiként is fázós vagyok, itt az albérletben (panel legteteje) még éjszaka is 30 körül mozog a hőmérséklet de így is téli vastag takaróval alszom. Egyszerűen így kényelmes...
27F
Nálunk régen (otthon) mindig tele volt minden szúnyoggal nyáron. Nekem meg olyan a vérem, hogy engem esznek, így szülőket nyilván kevésbé zavarta.
Nos, mivel én a zünnyögéstől kiborulok, meg úgy alapból a rovaroktól is, kiirtani meg nem lehetett őket, ezért rászoktam arra, hogy a fülemig húzom a takarót, épp csak a szám lóg ki, hogy levegőt kapjak, cserébe meg a bokám kilóg a takaró alól, hogyha már csipkednek, legalább ne az arcom körül kotorjanak. Oké, tudom, hülye megoldás, de gyerek fejjel logikus volt. :D
Ez annyira belém rögzült, hogy azóta is így alszom télen-nyáron. Párom bele van betegedve, folyton megnézi, hogy kapok-e még levegőt, mert a fejemen van a takaró, meg télen, hogy kilóg a lábam megfázok...
Ha *nagyon* melegem van, akkor így felnőtt fejjel már tudatosan megy az, hogy csak a derekam, csípőm takarom be félig. De hajnalra akkor is rajtam van a takaró. :D
Egy szem bugyi van rajtam, meg a takaróhuzat! a derekamon, az néha szokott fázni.
Ennyi :) Meg is halnék, ha normális takarót kéne magamra húzni.
29n
Nalunk megy a klima es 21-22 fokban alszunk.
En teljesen betakarozok, felesegem is de reggelre mindig leloki magarol a takarot en meg ugy kelek fel hogy nyakig be vagyok takarozva.
Szuleimnel a szobamban kb 30 fok volt nyaron, na ott aludni is alig birt :D
Kapucnis hosszúújjú, boxer + vékony pokróc 22-26fokban. Efölött újjatlan kapucnis póló, boxer+ vékony takaró. Télen ne is beszéljünk róla :))
Takarók, dunyha mellettem.
F/37 (haj nélküli).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!