Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy tud a barátnőm úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tud a barátnőm úgy aludni 26 fokban hogy magára húzza még a takarót is? Ti hogy alszotok takaróval?

Figyelt kérdés
2018. aug. 5. 22:17
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
87%
Én nő vagyok és gyakorlatilag velem lehetne kifűteni a lakást télen, annyira képtelen vagyok fázni vagy kihűlni. 0 fok körüli hőmérsékletnél konkrétan marha jól érzem magam, 20 fokban meg izzadok. Nem túlzok. Így nyáron egy száll bugyiban szoktam aludni, miközben 3 oldalról jön rám a hideglevegő és akkor talán el tudok aludni. Talán. Kétlem, hogy minden nő fázós lenne, vagy akkor nem vagyok nő. De nekem amúgy északi felmenőim vannak úgyhogy lehet összefüggés a kettő között.
2018. aug. 6. 00:42
 22/36 anonim ***** válasza:
81%
Én nem tudok takaró nélkül aludni, szóval hőmérséklettől függetlenül mindig be vagyok takarózva, mert nekem úgy a kényelmes.
2018. aug. 6. 02:48
 23/36 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon fazos vagyok, igy nyaron is siman! :)
2018. aug. 6. 05:13
 24/36 anonim ***** válasza:
41%

Pasiként is fázós vagyok, itt az albérletben (panel legteteje) még éjszaka is 30 körül mozog a hőmérséklet de így is téli vastag takaróval alszom. Egyszerűen így kényelmes...

27F

2018. aug. 6. 07:02
 25/36 anonim ***** válasza:
Kell valami vékony anyag takarónak, például paplanhuzat mert így szoktam meg.
2018. aug. 6. 08:45
 26/36 anonim ***** válasza:
60%

Nálunk régen (otthon) mindig tele volt minden szúnyoggal nyáron. Nekem meg olyan a vérem, hogy engem esznek, így szülőket nyilván kevésbé zavarta.

Nos, mivel én a zünnyögéstől kiborulok, meg úgy alapból a rovaroktól is, kiirtani meg nem lehetett őket, ezért rászoktam arra, hogy a fülemig húzom a takarót, épp csak a szám lóg ki, hogy levegőt kapjak, cserébe meg a bokám kilóg a takaró alól, hogyha már csipkednek, legalább ne az arcom körül kotorjanak. Oké, tudom, hülye megoldás, de gyerek fejjel logikus volt. :D

Ez annyira belém rögzült, hogy azóta is így alszom télen-nyáron. Párom bele van betegedve, folyton megnézi, hogy kapok-e még levegőt, mert a fejemen van a takaró, meg télen, hogy kilóg a lábam megfázok...

Ha *nagyon* melegem van, akkor így felnőtt fejjel már tudatosan megy az, hogy csak a derekam, csípőm takarom be félig. De hajnalra akkor is rajtam van a takaró. :D

2018. aug. 6. 09:22
 27/36 anonim ***** válasza:

Egy szem bugyi van rajtam, meg a takaróhuzat! a derekamon, az néha szokott fázni.

Ennyi :) Meg is halnék, ha normális takarót kéne magamra húzni.

29n

2018. aug. 6. 15:28
 28/36 anonim ***** válasza:

Nalunk megy a klima es 21-22 fokban alszunk.

En teljesen betakarozok, felesegem is de reggelre mindig leloki magarol a takarot en meg ugy kelek fel hogy nyakig be vagyok takarozva.

Szuleimnel a szobamban kb 30 fok volt nyaron, na ott aludni is alig birt :D

2018. aug. 6. 16:13
 29/36 anonim ***** válasza:
50%

Kapucnis hosszúújjú, boxer + vékony pokróc 22-26fokban. Efölött újjatlan kapucnis póló, boxer+ vékony takaró. Télen ne is beszéljünk róla :))

Takarók, dunyha mellettem.

F/37 (haj nélküli).

2018. aug. 7. 00:03
 30/36 anonim ***** válasza:
Mindenki màsképp bírja. Mi a férjemmel egész évben meztelenül alszunk. Nem tudunk semmilyen ruhadarabot elviselni magunkon. Ő készenlétben tartja a takarója huzatát, de nincs rajta ilyen melegben. Nekem nyàrra pokrócom van, a hajnali óràkban kicsit szoktam fàzni, akkor deréktól nyakig betakarózom, később leszedem azt a kicsit is. Nyàron amúgy mindig nagyon szenvedek, a telet szeretem:) Nem hiàba , mikor születtem akkor is esett a hó:) Egyébként kb àprilistól októberig nap közben is meztelenül vagyunk itthon. Együtt ezt szoktuk meg. Sokkal kényelmesebb.
2018. aug. 7. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!