Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy tud a barátnőm úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tud a barátnőm úgy aludni 26 fokban hogy magára húzza még a takarót is? Ti hogy alszotok takaróval?

Figyelt kérdés
2018. aug. 5. 22:17
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
90%

Én úgy alszom , hogy boxer plusz polo és a takaró mellettem van , atkarolom és kesz , de nem takaroznek be mert reggelre az ágyamban egy Balaton lenne

Meg nem is bírnám ekkora hőségben

24N

2018. aug. 5. 22:21
 2/36 anonim válasza:
86%
Én is így alszom, a barátom sem érti. :)
2018. aug. 5. 22:21
 3/36 anonim ***** válasza:
66%
29 fokban alszok, és még a párnát is száműztem az ágyról, mert az is melegít.
2018. aug. 5. 22:22
 4/36 anonim ***** válasza:
78%

26 fokban én is betakarózva alszom. 30 fokban, meg csak a lábfejemet takarom be.

Fogjátok már fel, ti pasik vagyok, mi meg nők! Két különböző nem, különböző szervezettel. Olvass utána a két nem hőháztartásának!

2018. aug. 5. 22:24
 5/36 anonim ***** válasza:
94%

Nehéz takaró nélkül, mert elkapják a lábad a szörnyek.

Nekem az ágy végében ott egy erős ventilátor, néha arra kelek, hogy fázik a lábfejem.

2018. aug. 5. 22:24
 6/36 anonim ***** válasza:
69%
Ne gyere ezzel a nő-férfi dologgal, én nő vagyok, és nálam jobban melege senkinek nincs a világon.
2018. aug. 5. 22:25
 7/36 anonim ***** válasza:
93%
Én se bírok takaró és póló + boxer nélkül aludni. 30F
2018. aug. 5. 22:26
 8/36 anonim ***** válasza:
90%
Én sosem tudnék takaró nélkül aludni, idegesít, ha nincs rajtam semmi.
2018. aug. 5. 22:27
 9/36 anonim ***** válasza:
90%
Fejemre húzott takaróval alszok akárhány fok van. felén elég sok a szúnyog és idegesít hogy összecsípnek+fura ha nincs rajtam semmi réteg..attól félek arra ébredek hogy valami hozzámért O_o
2018. aug. 5. 22:31
 10/36 anonim ***** válasza:
38%

#4 ekkora hülyeséget akkor mondok ellen példát

Nyaron nem takarozok be mert nem birom elviselni

Hideget imadom azt szeretem mivel nekem nagyon meleg forró a testem ezért a volt párom télen mindig ram csimpaszkodott hogy melegitsem mert ő fazos volt

Ezzel csak az volt a baj hogy megjobban melegem lett tőle nem tudtam aludni kiakasztott

Így én karoltam at hátulról és úgy melegítettem

Szóval ez a férfi nő dolog amit te írtál megint egy hukye általánosítás

24N

2018. aug. 5. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!